www.endustriweb.com
KOLLMORGEN

Uzay/Hava ve Savunma Uygulamalarında Gövdesiz Motorları Optimize Ederken Düşünülecek 5 Husus

Tasarımdan uygulama aşamasına kadar, başarılı bir uzay/hava ve savunma programı için etkin prototip oluşturma, düşük maliyetli üretim ve güvenilir tedarik gerekir. Bu nedenlerden dolayı, mühendisler kullanıma hazır ve uygun maliyetli motorları tercih ederler. Ancak ticari olarak temin edilebilecek motorlar, en zorlu koşullarda bile kusursuz çalışması gereken stabilize platformların ve aktüatörlerin gereksinimlerini her zaman karşılayamayabilir.

Uzay/Hava ve Savunma Uygulamalarında Gövdesiz Motorları Optimize Ederken Düşünülecek 5 Husus

Yüksek darbeli yükler. Optimize motor sargıları. Daha büyük iç genişlik oranı. Peki uzun yıllar boyunca kullanımda olan bir programın maliyet ve tedarik gereksinimlerini karşılayarak hızla gelişen bir ortamda bu ve diğer özel motor niteliklerine nasıl ulaşırsınız?

100 yılı aşan hareket deneyimine sahip Kollmorgen, havacılık ve savunma programlarına tam olarak uygun boyut, malzeme ve seçenek ile geniş yelpazede yüksek performanslı motor paketleri sunuyor. Ve bunun üzerine derin uygulama tecrübesi ve hızlı imalatı eklediğimizde, binlerce standart modifikasyon ve tam olarak özelleştirilmiş opsiyonlar sunuyoruz.

Kollmorgen'de, tam olarak uyumu sağlayan düzenlemeler bizim standardımızdır.

İşte bu yüzden elinizdekilerle yetinmemeniz gerekiyor. Kollmorgen ile üstün olanı tasarlayabilirsiniz.

'Uzay/Hava ve Savunma Uygulamalarında Gövdesiz Motorları Optimize Ederken Düşünülecek 5 Husus' başlıklı Beyaz Bülteni indirin ve standart bir ürünle veya kolay ve uygun maliyetli bir varyantla motorunuz için tam olarak ihtiyacınız olan özellikleri elde etmenin ne kadar kolay olduğunu keşfedin.

{{ formitem.title }}

{{ message | trans }}
{{ error | trans }}
{{{ thankyou }}}
LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers