www.endustriweb.com
BRADY

Otomatik kablo tanımlama ile zaman kazanın

İyi tanımlanmış kablolar, çoğu zaman bir müşteri gereksinimidir. Standart kablo aksamları sunmak ve daha verimli bir üretim yapmak için de gereklidirler. Ancak kabloların tanımlanması, özellikle manuel olarak yapılıyorsa çok zaman alabilir. Kablo tanımlamayı otomatik hâle getirerek zaman kazanabilir, müşteri gereksinimlerine uyum sağlayabilir, standart aksamlar sunabilir ve daha verimli bir üretim yapabilirsiniz.

Otomatik kablo tanımlama ile zaman kazanın
Zaman kazanın ve kaliteyi artırın
Manuel kablo tanımlama işlemi, özellikle çok sayıda kablonun tanımlanması gerektiğinde kısa sürede üretim verimini düşüren bir darboğaz hâline gelir. Kablo makaronları, sarılabilir ve kendinden laminasyonlu etiketler; kablo makaronu ve etiket yazdırma ve uygulama sistemleriyle çok daha kısa sürede uygulanabilir. Güvenilir yazdır ve uygula sistemleri; makaronları ve etiketleri her zaman aynı şekilde uygulayarak kablo tanımlamanızın kalitesini de artırır.

Güvenilir yazdırma ve uygulama sistemleri
Brady Corporation, kablo tanılama makineleri ve etiketleri için üretim işlemlerinde verimlilik sağlayan güvenilir yazdır ve uygula sistemleri sunar. Örneğin Wraptor Kablo Tanımlama Yazıcısı Aplikatörü, şirketlerin saniyeler içinde kendinden laminasyonlu kablo etiketlerini otomatik yazdırmasını ve uygulamasını sağlar. BBP72 Çift Taraflı Yazıcı ile kablo makaronunun iki tarafı aynı anda yazdırılabilir. BSP45 Otomatik Makaron Aplikatörü ile makaronu uygulamak hiç olmadığı kadar hızlıdır. Optimum verimlilik kazancı için tüm yazdır ve uygula sistemleri, yerinde uygulama desteği ve bakım ile sunulabilir.

Yüksek kaliteli etiket ve makaronlar
Brady, endüstriyel standartlarla uyumlu olan sarılabilir etiketler, kendinden laminasyonlu etiketler ve kablo makaronları gibi yüksek kaliteli tanımlama malzemeleri sunar. Bu etiketler; aşınma, nem, yakıtlar, kimyasallar, UV ışınları ve yüksek sıcaklık gibi zor koşullara dayanıklıdır. Çoğu zaman sağlam ve kaliteli tanımlama bir kez uygulanır. Tüm üretim süreçlerinde ve zaman içinde bozulmadan ve okunaklı kalır. Böylece kablo tanımlamayı değiştirmek için boşa zaman harcamazsınız.

Kablo tanımlama yazdır ve uygula sistemleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.bradyeurope.com/wire-automation adresini ziyaret edin.
Otomatik kablo tanımlama ile zaman kazanın
Otomatik kablo tanımlama ile zaman kazanın

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers