www.endustriweb.com
BRADY

Kilitleme/Etiketleme için yeni, pratik Güvenlik Kilidi ve Etiket Taşıyıcısı

Kilitleme/Etiketleme, bakıma alınan makinenin enerji kaynağını izole ederek daha güvenli makine müdahalelerini sağlayan harika bir prosedürleri. Brady Corporation, kullanıcıların Kilitleme/Etiketleme asma kilitlerini ve etiketlerini ellerinin altında bulundurmasını ve gerektiğinde enerji noktalarını hızla izole etmesini sağlayan yeni ve son derece pratik bir Güvenlik Kilidi ve Etiket Taşıyıcısıdır.

Kilitleme/Etiketleme için yeni, pratik Güvenlik Kilidi ve Etiket Taşıyıcısı
Kilitleme/Etiketleme verimliliğini artırın
Yeni Güvenlik Kilidi ve Etiket Taşıyıcısı, 12 güvenlik asma kilidi ve anahtarı, kilit çoklayıcı ve prosedür etiketi taşıyabilir. 4 renkte sunulur ve Kilitleme/Etiketleme araçlarını taşımak, depolamak ve kilitlerle çoklayıcıların yanlış yere yerleştirilmesini önlemek için kolay ve düzenli bir yöntem sunar. Güvenlik Kilidi ve Etiket Taşıyıcısı, çalışanların makineyi bakıma almadan önce enerji kontrol noktalarını hızla izole etmek için gerekli cihazları ellerinin altında tutmasını sağlayarak iş yeri güvenliğini de artırır.

Çok pratik tasarım

Güvenlik Kilidi ve Etiket Taşıyıcısı, benzersiz ve çok pratik bir tasarıma sahiptir. Tek bir taşıyıcı 12 asma kilit taşıyabilir, anahtar ve kilit çoklayıcıları taşımak için anahtar askısı ve karabina içerir. Brady’nin 2 kilit ve etiket taşıyıcısı, tek elde rahatça taşınabilen kilit miktarını iki katına çıkarmak için arka arkaya kolayca tutulabilir. Tasarım, kullanıcıların kemerlerine birden çok taşıyıcı takmasını veya kilitleme aracını depolamak için bunları duvara monte etmesini sağlar.

Eksiksiz çözüm
Brady; enerji kontrol noktasını kilitleyen kilitleme cihazları, enerji kontrol noktası saha araştırmaları, en iyi uygulama Kilitleme/Etiketleme prosedürleri, prosedürleri yönetmek, görselleştirmek ve yazdırmak için yazılım, pano, çoklayıcı, kilit kutusu ve Güvenlik Kilidi ve Etiket Taşıyıcısı dahil çeşitli asma kilitler ve Kilitleme/Etiketleme aksesuarları içeren eksiksiz Kilitleme/Etiketleme çizimleri sağlar. Doğru şekilde uygulandığında, Kilitleme/Etiketleme prosedürleri ve araçları makineleri enerji kaynaklarından tamamen yalıtarak daha güvenli makine müdahaleleri yapılmasını sağlar.

Daha fazla bilgi için This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresinden Brady’ye ulaşın.
Kilitleme/Etiketleme için yeni, pratik Güvenlik Kilidi ve Etiket Taşıyıcısı

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers