www.endustriweb.com
MAYR

MÜKEMMEL ÇEŞİTLİLİK

Tüm tahrik takımlarına yönelik boşluksuz ve güvenilir servo kaplinler

MÜKEMMEL ÇEŞİTLİLİK
Şekil 1:
Radyal, eksenel ve açısal şaftların hatalı hizalanmalarını dengelemek üzere mayr® power transmission tarafından tasarlanan boşluksuz ve esnek ROBA®-ES elastomer kaplinler. Tahrik sistemini kritik titreşimlere karşı korur.

mayr® power transmission, geniş bir boşluksuz ve yüksek performanslı servo kaplin yelpazesi sunuyor ve standart modüler sistemini kalıcı olarak genişletiyor. Ayrıca yeni ve modern süreçler uygun fiyat ve kısa teslim süresi sağlıyor. Dahası, firmamız, emniyet frenleri ve aşırı yük kavramaları için çeşitli ve geleceğe yönelik çözümler sunar. Müşteriler için bu tek bir kaynaktan yüksek kaliteli güç aktarım ürünleri sağlanması anlamına geliyor.

Servo eksenlerdeki şaft kaplinleri uygulamaya bağlı olarak tamamen farklı gereksinimlere tabidir.
Bu nedenle, mayr® power transmission, ürün yelpazesinde çeşitli çelik körük, elastomer ve disk paketi kaplinleri içeren son derece geniş ve kapsamlı bir ürün portföyü sunuyor. Kısa süre önce şirket standart modüler sistemini yeni göbek tasarımları ve ara kovanlarıyla genişletti. Mayr® power transmission Ürün Yöneticisi Ralf Epple şunları paylaştı; "Geniş versiyonlarımızla, çeşitli uygulamalara yönelik yüksek derecede esneklik yaratıyoruz. Bu nedenle, bugün servo teknolojisinin tüm tahrik takımları için kolay ve hızlı çözümler sunabilecek bir konumdayız”. Akıllı modüler sistem, standart bileşenler için yüksek düzeyde kullanılabilirlik sağlarken teslim sürelerini de kısaltıyor. Ayrıca, mayr® power transmission geleceğe hazırlanıyor ve sürekli artan zorluklara yeni, modern üretim yöntemleri ve optimize edilmiş dahili işleme ile yanıt veriyor. Ralf Epple, "Müşterilerimiz için, bu, Mauerstetten'de mayr® power transmission tarafından üretilen, doğal olarak alışılagelmiş kalitedeki servo bağlantıların, kısa teslim sürelerinin ve uygun fiyatların seçeneklerinin sunulması anlamına geliyor" diye belirtiyor.

Teknik bilgi ve donanım

mayr®, mekanik güç iletimi alanında dünya çapında önde gelen firmalardan biridir. Özellikle zor uygulama koşulları altında uygun teknik bilgi ve onlarca yıllık deneyimlerine başvurur. Bunun bir sonucu olarak ise firma aynı zamanda ürün yelpazesinde 20.000 rpm üzerinde hızlarda yüksek hızlı servo kaplinlerine sahiptir.
Bu yapısal tasarımlarda, parçaların her biri yüksek düzeyde doğruluk ve kısıtlı radyal aşınma toleransı ve eksenel salgı sapması olacak şekilde imal ediliyor ve tamamen monteli şekilde dengeleniyor. Diğer tüm yapısal tasarımlarda olduğu gibi bu kaplinlerin kesin ve güvenilir çalışması gerektiği gerçeğine dayanarak, mayr® power transmission, gerçek uygulamalarda da sıklıkla karşılaşılan koşullar altında modern test standartlarında tüm kaplinleri kapsamlı testlerden geçiriyor. Sonuç olarak ürünlerin daima yüksek kalitede olması garantileniyor.
Her ne kadar şaft kaplinleri çoğunlukla basit bir aksesuar parçası olarak kategorize edilse de tüm bir sistem açısından önemli bileşenlerdir. Bu ürünlere ilişkin soruları var ise veya ürünlerle ilgili tavsiyelerinizi sunmak isterse, mayr® power transmission yalnızca Almanya ile kalmayıp aynı zamanda dünyanın dört bir yanındaki Servis ağıyla teknik açıdan yetkin iletişim ortakları ile birlikte daima müşterilerinin hizmetindedir.

Tüm çözümler tek bir kaynaktan

Şaft kaplinlerine ek olarak, mayr® power transmission, yıllardır çığır açan, güvenilir emniyet frenleri ve aşırı yük kavramaları geliştirip üretiyor. Ralf Epple; “Müşterilerimiz tek bir kaynaktan alıyor ve böylelikle ek tedarikçilerden ve maliyetlerden kurtulmuş oluyor”. Bu nedenle pek çok uygulamada şaft kaplinleri ve tork sınırlama emniyet kavramaları birleştiriliyor. Emniyet kavramaları makineleri aşırı yüklerin sebep olduğu maddi hasara karşı koruyor. mayr® power transmission, bu komple çözümler için tek bir kaynaktan teknik bilgi ve hizmet sunuyor.

MÜKEMMEL ÇEŞİTLİLİK
Şekil 2:
Dayanıklı kuvvet kilitlemeli bağlantılarıyla smartflex® çelik körük kaplini boşluksuz ve güvenilir tork iletimi sağlıyor. Mükemmel şekillendirilmiş çelik körükler, maksimum düzeyde yüksek kaçıklık karşılama kapasitesi sağlıyor.
Şekil: mayr® power transmission

MÜKEMMEL ÇEŞİTLİLİK
Şekil 3:
Ayrı 2 parçalı göbeğ sahip olan yüksek performanslı ROBA®-DS disk paketi kaplinleri, olumsuz ortam koşullarında bile basit ve hızlı montaj sağlıyor. Nispeten küçük çapla yüksek torklar aktarıyorlar.
Şekil: mayr® power transmission

 
 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers