www.endustriweb.com
BALLUFF

Sıcak ortam uzmanı Balluff'tan IO-Link özelliğine sahip kızılötesi sıcaklık algılayıcısı

Algılayıcı uzmanı Balluff, IO-Link ara yüzüne ve iki anahtar çıkışına sahip yeni bir BTS kızılötesi sıcaklık algılayıcısı geliştirdi. Bu cihaz erişilemeyen veya riskli yerlerde dahi 250 ila 1250 °C arası sıcaklıkların takibini yapabiliyor, hareketli sıcak nesneleri tespit edebiliyor ve sıcaklık değerlerini kaydedebiliyor, üstelik tüm bunları temassız olarak yapıyor.

Sıcak ortam uzmanı    Balluff'tan IO-Link özelliğine sahip kızılötesi sıcaklık algılayıcısı
IP67 korumasına sahip dayanıklı M30 paslanmaz çelik çerçeveli olan bu yüksek ısı termometresi düz metin biçiminde bilgileri gösteren ve akıllı telefonlardaki gibi otomatik ekran oryantasyonuna sahip olan çok fonksiyonlu bir ekran sunan bu biçimdeki ilk cihaz.

İki anahtar çıkışının yanında, bu yüksek ısı ölçer uzaktan parametre belirleme için IO-Link ara yüzü ve kumanda ya da kontrol paneliyle doğrudan veri alışverişi sunuyor. Analog bir 4...20 mA çıkışı da opsiyonel olarak sunuluyor.

Çeşitli ayarlama imkanları ve fonksiyonlar kullanıcı için çok çeşitli uygulamalara olanak sağlıyor. Çelikhaneler, dökümhaneler, demircilik, seramik sektörü ve cam fabrikaları bu uygulamaların en iyi örnekleri arasında yer alıyor.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers