www.endustriweb.com
ARC INFORMATIQUE

ARC Informatique, Bağlamsal Mobilitede PcVue SCADA/HMI İnovasyonu Patentini Aldı

Öncü SCADA/HMI sağlayıcısı ARC Informatique, Bağlamsal Mobilite alanındaki inovasyonu için bir patent aldı.

ARC Informatique, Bağlamsal Mobilitede PcVue SCADA/HMI İnovasyonu Patentini Aldı
Şirket, cihaz ve tesis kaynaklarının lokasyon bazında kontrolü için patentli sistemler ve yöntemler tasarlamıştı. 9.819.509 sayılı Patentte de açıklandığı üzere, bu özellikle Bina Yönetim Sistemleri (BMS), Denetleyici Kontrol ve Veri Toplama (SCADA) ve İnsan Makine Arayüzleri (HMI) gibi Endüstriyel Kontrol Sistemleri (ICS) için önem taşıyor.

Akıllı mobil cihazların saha mühendisleri ve operatörler tarafından yoğun bir şekilde kullanılması da mobil çalışanlar için hem yeni fırsatlar hem de yeni zorluklar doğuruyor. Günümüzde, kontrol odalarıyla karşılaştırıldığında mobil cihazların daha küçük ekranlara sahip olduğu düşünüldüğünde, santraller ve tesislerdeki otomatik sistemler, alakalı bilgi ve kontrol olarak akıllı bir şekilde sunulması gereken büyük miktarda bilgi üretiyor. ICS kullanıcıları da endüstriyel varlıklarını ve yapılarını mobil cihazlarından izlemek, teşhis etmek, bakımını yapmak ve kontrol emek için yenilikçi yaklaşımlar talep ediyor.

Patentli sistemler ve yöntemler artık PcVue Solutions'ta kullanılıyor Bir mobil cihaz aracılığıyla, bir tesisteki veya yakınındaki bir kullanıcının lokasyon bilgileri, bir konum sensörüyle tespit ediliyor.
Konum bilgisi kablosuz olarak kullanıcının mobil cihazından bir sunucuya iletiliyor. Konum bilgisine ve kullanıcının rolüne göre kullanıcının yapabileceği bir veya birden fazla eylem belirleniyor ve bu eylemler de bir ICS uygulamasında mevcut olan işlemlerden oluşuyor. Mobil cihazın belirlenen mevcut işlemleri bir kullanıcı arabiriminde göstermesi için talimatlar iletiliyor. Bu da kullanıcıya, mesajları almasını ve mobil cihazla hareke etmesine gerek kalmaksızın kullanıcı arayüzünde görüntülenen bir veya birden fazla işlemle etkileşimde bulunarak kullanıcıya yakın yerde bulunan ekipman veya tesis kaynaklarıyla etkileşim kurmasını sağlıyor.
ARC Informatique, Bağlamsal Mobilitede PcVue SCADA/HMI İnovasyonu Patentini Aldı

ARC Informatique CEO'su Pierre de Bailliencourt "Müşterilerimizin değişen iş süreçlerine uyacak yaratıcı bir çözüm sunma ihtiyaçlarını dikkatle dinledik ve hedeflerini daha verimli bir şekilde gerçekleştirmelerini sağladık" dedi.

PcVue Solution'ın Bağlamsal Mobilitesi, 28-30 Kasım tarihlerinde Almanya Nuremburg'da düzenlenecek elektrik otomasyonu alanındaki SPS IPC Drives fuarı, 23-25 Ocak tarihlerinde ABD'nin San Antonio eyaletinde düzenlenecek DistribuTECH Konferansı ve 21-22 Mart tarihlerinde Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenecek IoT World Paris gibi dünya çapındaki ticaret fuarlarında sunulacak. Bu heyecan verici yeni teknolojinin görücüye çıkacağı fuarların programı için lütfen PcVue Solutions web sitesini ziyaret ediniz.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers