www.endustriweb.com
BRADY

Özel tanımlama ihtiyaçları için güvenilir çözümler

Özel tanımlama ihtiyaçları için güvenilir çözümler
Brady Corporation aşırı sıcaklık, kimyasal, basınç veya sürtünmeye karşı dayanıklı güvenilir etiketler ve tanımlama çözümleri geliştirir. Test edilen bu etiketler zorlu uygulamalar ve ortamlarda iş yeri güvenliği artırır, sorunlar daha kolay giderilir, eksiksiz izlenebilirlik ve diğer tanımlama avantajları sunar.

Tüm yüzeyler, tüm ortamlar

Zorlu endüstri ortamlarındaki karmaşık yüzeyler bile profesyonel bir tanımlama etiketiyle dayanıklı bir şekilde tanımlanabilir. Brady temiz, pürüzlü, yağlı ve tozlu yüzeylere yapışan ve aşırı sıcaklıklar, kimyasallar, aşınma ve basınca maruz kaldıklarında okunaklılığını kaybetmeyen tanımlama etiketleri geliştirmek için malzeme bilimi, uzmanlık ve dünya genelindeki çeşitli endüstrilerin deneyimlerinden yararlanır.

Size özel tanımlama etiketi
Tanımlama zorluklarıyla karşılaşan endüstriler dayanıklı bir çözüm için Brady’ye ulaşabilir. Müşteri hizmetleri ve Ar?-Ge ekipleri benzersiz tanımlama ihtiyaçlarını karşılamak için standart bir etiket sunabilir veya yeni etiketler araştırıp oluşturabilir. Mevcut özelleştirilebilir etiket bileşenlerine etiket malzemeleri, yapıştırıcılar, üst tabakalar, laminatlar, boyutlar, renkler, şekiller, düzenler ve hazır baskılar dahildir.

Bulunduğunuz konumda yazdırılabilir
Özel etiketler, standart etiketler gibi istediğiniz konumda yazdırılabilir veya kullanıma hazır hale getirilebilir. Özelleştirme destekli Brady etiket yazıcınıza üretici yazılımı güncelleştirmesini yükleyin, özel etiket rulolarını takın, etiketinizde görüntülenmesini istediğiniz bilgileri ekleyin, etiketi yazdırın ve tanımlayın.

İhtiyaçlarınızı tam olarak karşılayan dayanıklı tanımlama etiketleriyle verimliliği ve iş yeri güvenliğini artırın, sorunları kolayca giderin, eksiksiz izlenebilirlik ve diğer tanımlama avantajlarına sahip olun. Brady’ye This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresinden ulaşabilirsiniz.
Özel tanımlama ihtiyaçları için güvenilir çözümler
Özel tanımlama ihtiyaçları için güvenilir çözümler
Özel tanımlama ihtiyaçları için güvenilir çözümler

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers