www.endustriweb.com
Seco Tools

Yeni Seco Jetstream Tooling® Diş Tornalama Sırasında Yüksek Basınçlı Soğutma Sıvısı Temin Ediyor

Seco Tools, kare saplı takımlar ile diş açmak için Jetstream Tooling® yüksek basınçlı soğutma sıvısı teknolojisini sunuyor. Yeni ürün çeşitleri arasında dıştan uygulamalar için kare saplı takımlar, iç çap uygulamalar için delik baraları ve Steadyline baralar ile kullanım için GL kafaları bulunuyor.

Yeni Seco Jetstream Tooling® Diş Tornalama Sırasında Yüksek Basınçlı Soğutma Sıvısı Temin Ediyor
HQ_IMG_Jetstream_Tooling_Thread_Turning.jpg

Jetstream Tooling diş tornalama takımları, 150 bar/2.175 psi'ye kadar veya 275 bar/3.988 psi soğutma sıvısı girişlerine kadar yoğun ve yüksek basınçlı soğutma sıvısı akışı sağlıyor. Jet hızındaki akışın kesme kenarına yakındaki en uygun konuma püskürtülmesi, talaşları kesme bölgesinden hemen uzaklaştırmayı mümkün kılıyor. Takımlar 22 dış çap, 28 iç çap ve 14 GL kafa tipi ve 16, 22 ve 27 uç yuvası boyutları ile mevcuttur.

Titanyum veya benzeri malzemeden üretilen parçalarda, Jetstream Tooling teknolojisi diş açarken oluşan sert talaşları kırarak uç ömrünü uzatabilir. Çelik ve paslanmaz çelik malzemelerde diş açarken, yeni diş tornalama takımlarının gelişmiş talaş kontrolü, dişin yüzey kalitesinden ödün vermeden %30 - %60 daha yüksek kesme hızlarına olanak sağlar.

Kare saplı takımlar arasında JETI ve DuoJet özellikleri de bulunmaktadır. JETI hortum bağlantısı kullanmadan tutucuların içinden soğutma sıvısı gönderir ve DuoJet ikinci bir yönden bir veya daha fazla ek soğutma sıvısı püskürtür. Bu özelliklerin bir araya getirilmesi diş açma operasyonlarında optimum ısı giderme, etkili talaş giderme, daha uzun ve daha tahmin edilebilir uç ömrü ve daha yüksek diş yüzeyi kalitesi sağlar.

JETI özelliğini kare saplı takımlar ile kullanabilmek için adaptör kullanmak gerekir. Yeni ürün çeşitleri arasında Seco-Capto™ C5, C6 ve C8 taretler için yüzeye takılan ve yıldız bağlantılı adaptörler ve HSK-T 63 çoklu işlem yapabilen tezgah fener mili bağlantıları için yıldız bağlantılı adaptörler bulunmaktadır. Adaptörlere 20 mm ve 25 mm boyutlu kare saplar takılabilir.

Jetstream Tooling diş tornalama takımları ve adaptörleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen bölgenizdeki Seco temsilcisine başvurun veya Jetstream Tooling ürün sayfamızı ziyaret edin.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers