www.endustriweb.com
FPT

FPT INDUSTRIAL, TEKSAN JENERATÖR'ÜN ORTAĞI OLDU

Torino, 21 Haziran 2018

FPT INDUSTRIAL, TEKSAN JENERATÖR'ÜN ORTAĞI OLDU


FPT Industrial, şimdi de sektöründe ana aktörlerden biri olan Türk şirketi Teksan Jeneratör'e güç veriyor. Teksan Jeneratör, tam FPT Endüstriyel Güç Üretimi G-Drive serisinin tedariki için uzun vadeli ortaklık kapsamında FPT Industrial'i seçti. Teksan, piyasadaki uzun yıllara dayanan tecrübeden kaynaklanan önemli avantajlarından dolayı FPT Industrial'de karar kıldı. Bu ortaklık sayesinde, Teksan verimli, güvenilir ve yüksek performanslı ürünler sunarken, aynı zamanda düşük işletme maliyeti avantajı sağlıyor.

Teksan, güç talebini eksiksiz bir şekilde karşılamak için Unregulated, Stage II ve Stage IIIA/Tier 3 uyumlu G-Drive motorları alacak. FPT Industrial'ın G-Drive serisi, 30 kVA ila 600 kVA arasında değişen güce sahip yedi modeli kapsıyor: S8000, F32, N45, N67, Cursor 9, Cursor 13 ve Cursor 16. Bu modeller, 2.9'dan 15.9 litreye kadar hacim ve birçok güç oranı sağladığı için tüm ihtiyaçlara cevap veriyor. S8000, 30 kVA'lık bir çıkış sunuyor, düşük bir sahip olma maliyetine sahip ve tüm acil ve temel güç uygulamaları için güvenilir bir çözüm olarak öne çıkıyor.

NEF ailesi, Teksan'a iki farklı G-Drive modeli sunacak. FPT Industrial, Türk şirketine hem 5 farklı güç aralığına hem de 4,5 litre hacme sahip N45 ve güç aralığı 130 kVA ile 250 kVA arasında değişen N67 tedarik edecek. Bu yeni model (N67 250 kVA) ayrıca, G-Drive paketleme, yük kabul ve yakıt tüketimi konularında sınıfının en iyisi.

Cursor modelinde ise hacim 8,7 ila 16 litre arasında değişirken, 300 kVA ve 600 kVA aralığında bir güç sunuyor. Bu G-Drive motorları da sınıfının en iyileri olarak ön plana çıkıyor: Cursor 9 300 kVA yakıt servisi aralığı (600 saate kadar) ve genişliğinde (rakiplerin ortalamasından %2 daha az) sınıfının en iyisiyken, piyasadaki en kompakt G-Drive ürünü olan Cursor 16 600 kVA ise, yakıt tüketimi, servis aralıkları ve azaltılan gürültü seviyesiyle en iyi ürün konumunda.

Unregulated, Stage II ve Stage IIIA/Tier 3 uyumlu tüm bu ürünler, büyük avantajlar sunuyor: diğer birinci sınıf markalara kıyasla, FPT Industrial'in yakıt tasarrufu regüle olmayan modellerde %5'e kadar çıkıyor, emisyonlu modellerde %2 ile %16 arasında değişiyor ve bakım aralıkları konusunda ise pazar ortalamasının üstünde 300 saate kadar (regüle olmayan) ve 100 saate kadar (Stage IIIA/Tier 3) bir süre sunuyor. Ayrıca, FPT Industrial G-Drive motorları, müşterilerin isteklerine bağlı olarak 1.500 rpm'den 1.800 rpm'ye geçmelerine imkan sağlayan (50Hz veya 60Hz) bir geçiş yapabilme paketine sahip.

Merkezi İstanbul'da bulunan ve güçlü deneyimi, teknik mühendislik bilgisi ve geniş dağıtım ağıyla öncü bir mühendislik şirketi olan Teksan Jeneratör, 1994 yılından beri talebe özel güç çözümleri sunmaktadır. Sektörünün en önemli oyuncularından biri konumunda olan Teksan, şimdi de uluslararası sertifikalı

kaliteli dizel ve gaz tahrikli jeneratör setleri, kojenerasyon-trijenerasyon çözümleri, mobil aydınlatma kuleleri ve hibrit güç sistemleriyle, 120'den fazla ülkede inşaat şantiyeleri, telekomünikasyon projeleri, oteller, hastaneler, endüstriyel tesisler, araştırma merkezleri, alışveriş merkezleri, konutlar, spor merkezleri ve diğer birçok projeye güç sağlıyor. Tüm bu özellikleri, sadece en zorlu koşullarda bile yüksek performans sunan kesintisiz güç çözümleri sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda sektörünü ana aktörlerinden biri olarak güçlü bir teknik destekle hizmet veren Teksan Jeneratör'ü mükemmel bir ortak haline getiriyor. Teksan Jeneratör ve uygulamaları hakkında daha fazla bilgi için http://teksan.com adresini ziyaret ediniz.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers