www.endustriweb.com
Avistud

YENİ ÖZEL OTOMOTİV SAĞLAMA KAYNAK SİSTEMİ SAĞLAYICISI YARATILDI

Alanında öncü uluslararası parça imalatçısı Doncasters Group tarafından eskiden Nelson Fastener Systems adıyla faaliyet gösteren firmanın satışının ardından otomotiv sektöründe dünya çapında benzersiz ve özel saplama kaynak sistemleri yaratıldı.

YENİ ÖZEL OTOMOTİV SAĞLAMA KAYNAK SİSTEMİ SAĞLAYICISI YARATILDI


Şu anda Nelson Automotive olarak bilinen ve faaliyetlerin otomotiv alanındaki bölümü, Grubun küresel otomotiv sektörüne olan odağının ve bağlılığının bir parçası olarak Doncasters tarafından sürdürülmektedir. Nelson’un dünya çapında şöhret edindiği, sektörde öncü saplama kaynak sistemlerini, hizmetlerini ve sarf malzemelerini tedarik etmeye devam edecek.

Küresel müşteri tabanı alanında öncü OEM’lerin ve Tier 1 tedarikçilerin çoğunu kapsamaktadır ve bunların tamamı benzersiz yenilik ve hizmet düzeylerinden faydalanmaya devam edecek.

Ürünler, özel bir ekibin, hız, performans ve dayanıklılığın sınırlarını zorlayan yeni nesil saplama kaynak sistemlerinin geliştirilmesine odaklandığı Almanya’daki Gevelsberg’de imal edilmeye devam edecek.

Tek bir ünitenin bir günde 40.000’den fazla saplama kaynağı yapabilmesine olanak tanıyan SPEEDPORT besleme sistemiyle bu firma sektörde yenilikçiliğin ön sırada yer alıyor. Ayrıca manuel ve otomatik sistemlere yönelik kapsamlı bir ürün yelpazesi ve de yüksek üretim ortamlarına yönelik robotik kaynak başları sunuyor.

Nelson Automotive, seçkin yerel hizmet destekli eksiksiz ürün portföyü ile dünyanın dört bir yanına ulaşmanın gururunu taşıyor. Doncasters’ın Özel Otomotiv bölümündeki diğer firmalarla yakaladığı güçlü sinerjilerin tadını çıkarıyor.

Bir firma temsilcisi şunları ifade etti: “Sistemlerimiz, hizmet odaklı anlayışımızın ve yenilikçiliğe olan bağlılığımızın bizi diğerlerinden ayırdığı Avrupa, Asya ve Amerika’daki otomotiv sektörlerinde faaliyet gösteren liderler tarafından kullanılıyor.”

Doncasters’ın Özel Otomotiv bölümünde kalmak bize araştırma ve geliştirme alanında kapsamlı kaynaklara erişim imkânı sunuyor ve bir yandan da bize en iyi maliyetle mükemmel saplama kaynak performansı arayan otomotiv imalatçılarının karşılaştığı zorluklara ideal bir şekilde göğüs gerebilecek şekilde donanım kazandırıyor.

“İşimizin geleceği çok parlak ve yeni üretim tesisleri için veya hâlihazırdaki tesislerini yükseltmek için sistem arayışında olan müşterilerimiz için mevcut ortaklıklarımızı genişletmek ve yenilerini elde etmek için can atıyoruz.”

Önceden Nelson Fastener Systems olarak tanınan firma artık Stanley Black & Decker Inc. bünyesine katıldı. Nelson Automotive hakkında daha fazla bilgi edinmek için: http://www.doncasters.com/stud-welding-systems/

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers