www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

Anybus® RemoteCom™

HMS Industrial Networks uzaktan takip ve kontrol, alarm yönetimi ve veri kaydı için yeni endüstriyel GSM/GPRS tabanlı aracı Anybus® RemoteCom™’u iftiharla sunar.

Anybus® RemoteCom™
Anybus RemoteCom ile otomasyon aygıtlarınızın uzaktan denetim ve kontrolünü daha kolay hale getirip arıza süresini en aza indirebilir ve her zaman, her yerde kesin bilgi sağlayabilirsiniz. Aygıt, sorun çözümü için dünyanın her yerine servis personeli göndermek gibi maliyetli bir uygulamayı bertaraf etmektedir. Ayrıca, HMS Industrial Network benzersiz bir hizmet sunmaktadır: Ek bir arayüz aracılığıyla kolay ve şeffaf bir global ağ yönetimi sağlamak için merkezi bir web sunucusu sağlanmaktadır.

Anybus RemoteCom, Modbus köprüsü işlevi gören kullanımı kolay bir web ağ geçidi olmasının yanı sıra Ethernet, İnternet, LAN’lar, GSM, GPRS ve telefon modemleri üstünden seri aygıtlara uzaktan erişim ve bu aygıtların uzaktan kontrolünü sağlar. Uzak bir yerden, alarm yönetiminden, veri kaydından ve saha ekipmanı verilerinin trend grafiklerine web tabanlı erişim sağlanması için ürün güçlü bir tümleşik web sunucusu ile donatılmıştır. Önceden tanımlanmış sınırlar aşıldığı takdirde, entegre alarm ve durum denetimcisi uzaktaki denetimcileri e-posta, SMS, SNMP ve Modbus TCP yoluyla uyarır.

Ek hizmet olarak Anybus RemoteCom’un fonksiyonelliğini arttıran güvenli bir merkezi web sunucusu sağlanmaktadır. Merkezi sunucunun amacı uzaktaki saha ekipmanını yönetmek, izlemek ve kontrol etmektir. Kayıtlı parametre verileri ve alarmlar gibi kritik ekipman verilerini sunmak için RemoteCom birimleri merkezi sunucuya bağlanır. Sunucuda yetkili bir kullanıcı bu bilgileri görüntüleyip yönetebilir. Kullanıcının ihtiyaç duyduğu tek araç standart bir web tarayıcısıdır. Uzaktaki bütün ekipmanlar için tek bir merkezi yerin kullanılması uzaktan kurulumlarla ilgilenen herkesin işini kolaylaştırmaktadır. Kullanıcı dünyanın herhangi bir yerindeki aygıta istediği zaman kolayca ve güvenli bir şekilde erişebilir.

Anybus RemoteCom aygıtları DIN-ray montaj IP20 oranlı plastik kasa ya da dayanıklı metal kasa içinde sunulmaktadır. Tek bir 24 Voltluk endüstriyel güç kaynağı ile beslenmektedir.

Anybus RemoteCom’un tipik uygulamaları aşağıda belirtilmiştir:

Enerji uygulamaları: Bir bina sahibi ya da kullanıcısı için enerji tüketimi binadaki otomasyon süreçlerinin optimize edilmesi ve kullanıcılarla bakım personelinin enerjinin nerede ve ne zaman tüketildiğinden haberdar edilmesi ile azaltılabilir. Çok sayıda örnek, bu yöntem uygulandığında enerji tüketiminin %30 oranında azaldığını göstermektedir. Uzaktan yönetim çözümleri enerjiye ilişkin bilgileri toplayıp kullanıcıya bir tesisteki enerji tüketim modeli hakkında anlaşılır raporlar sunar. Bu da enerji tüketiminin azaltılmasını ve paradan tasarruf edilmesini sağlar.

Güç üretimi Bir jeneratör sık sık çalıştırılmaz; ancak ihtiyaç duyulduğunda kritik önem taşıyabilir. Anybus RemoteCom jeneratörün çalışabilirliğini, hazır bulunuşunu ve performans konumunu sürekli olarak, günde 24 saat, yılda 365 gün izleyebilir.

Endüstriyel otomasyon: PLC, işlem kontrol ekipmanı, pompa kontrolörü, barkot okuyucusu/tarayıcısı, operatör ekranı, ölçekler, tartma istasyonları ve benzeri gibi yeni ya da varlık aygıtlarını bağlamakta kullanılır. Makine ya da imalat tesisinin kontrolünü her an elinizde tutarak verimliliği arttırmanız, envanter yönetimini iyileştirmeniz ve lüzumsuz maliyetleri tespit edip kesmeniz mümkündür.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers