www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Industrial Networks’ün sunduğu Anybus Communicator (komünikatör) Modbus arayüzü ile otomasyon aygıtlarını Profibus network’lerine bağlıyor

Communicator anında Profibus bağlantısı sağlayan akıllı bir protokol dönüştürücüsüdür. Otomasyon aygıtı değişmedikçe donanım-, yazılım modifikasyonuna ya da kapsamlı mühendislik işine ihtiyaç duyulmamaktadır. Modbus son derece popüler bir seri protokol olup endüstriyel otomasyon piyasasında bir Modbus arayüzüne sahip geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır: sıcaklık sensorları, barkot okuyucular, motor kontrolörleri, ölçüm araçları, vb. Anybus Communicator kullanarak bu aygıtların tümünü Siemens, Schneider ve ABB gibi markaların Profibus ve PLC’lere dayanan modern otomasyon sistemlerine kolayca entegre edebilirsiniz.

HMS Industrial Networks’ün sunduğu Anybus Communicator (komünikatör) Modbus arayüzü ile otomasyon aygıtlarını Profibus network’lerine bağlıyor
Anybus Communicator DIN ray montajlı küçük bir bağımsız aygıttır. Endüstriyel 24 Volt güç kaynağı ile çalışır ve genel olarak yalnızca 100mA enerji tüketir. Communicator Profibus tarafında bağımlı birim olarak, Modbus tarafında ise ana birim olarak hareket eder ve 1200 Baud’dan maksimum 45kbit/s.ye kadar bütün baud hızlarını destekler. Ürün RS-485 modunda maksimum 31 adet seri Modbus aygıtını Profibus’a bağlayabilir; üstelik Modbus-RTU ve Modbus-ASCII protokolünü destekler. Yapılandırma, kullanıcı dostu bir Windows tabanlı yapılandırma aracı ile 7 basit adımda gerçekleştirilmektedir.

Profibus dönüştürücü, Profibus, DeviceNet, ControlNet, CANopen, Interbus, FIPIO, Modbus-RTU, Modbus-Plus, CC-Link ve Lonworks’ün yanı sıra endüstriyel Ethernet protokolleri olan EtherNet/IP, Profinet, Modbus-TCP ve EtherCAT gibi endüstriyel ağ sistemlerini destekleyen 14 farklı versiyondan oluşan HMS Anybus Communicator ailesinin bir üyesidir. Bu versiyonların tümü aynı fonksiyonelliği sunmakta ve aygıt imalatçılarının otomasyon aygıtlarını lider endüstriyel networklerin tümüne bağlamasına imkân tanımaktadır.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers