www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco'nun Yeni Teknolojisi Double Quattromill® 22 Frezeler, Ağır Yüzey İşleme Operasyonlarını İyileştiriyor

Seco'nun yüzey frezeleme kafalarındaki en yeni teknolojisi olan Double Quattromill® 22, talaş kaldırma oranlarını ciddi anlamda yükselterek, atölyelerin tezgahlarından en iyi performansı almasını sağlar. Yeni freze, hem kaba hem de semi-finiş işlemelerde, yüksek verimlilik ve parça çıktısı artıran kesme derinliğine uygun, ekonomik sekiz uca sahiptir.

Seco'nun Yeni Teknolojisi Double Quattromill® 22 Frezeler, Ağır Yüzey İşleme Operasyonlarını İyileştiriyor
HQ_IMG_Double_Quattromill_22.jpg

Double Quattromill® 22, 45° giriş açılı 9 mm (0.350 inç) kesme derinliği ve 68° giriş açılı 11 mm (0.430 inç) kesme derinliği sunan versiyonlarla sunulur. Standart teğet uç bağlamalı tip yüzey frezelerden farklı olarak Double Quattromill® 22'de bulunan çift taraflı kullanılabilen negatif uçlar; daha düşük kesme kuvvetleri, daha az tezgah güç tüketimi ve daha uzun uç ömrü sağlar.

İki farklı giriş açısı seçeneği sayesinde Double Quattromill® 22, kolay ve ekonomik işlemeler için kullanılabilir. Sabit uç yuvalı ve kartuşlu tipleri, standart veya yakın ağız aralıklı ve metrik veya inç versiyonlarda freze gövdeleri seçebilirsiniz. Seco, gelişmiş talaş kontrolü ve tahliyesinin yanı sıra yüksek dayanıklılık sağlaması için Double Quattromill® 22'nin talaş kanal yüzeylerine yeni yüzey dokusu teknolojisini de uygulamıştır.

Double Quattromill® 22, çeşitli geometri ve kalite seçeneklerine sahip üç farklı uç tipi sunar. ME12 geometrisi süper alaşımlarda ve paslanmaz çeliklerde iyi çalışır. M12 geometrisi çoğu iş parçası malzemesiyle uyumluluk sağlaması amacıyla farklı kalitelerde sunulur. M18 geometri ise çelik ve dökme demirde, daha ağır koşullarda, kenar koruması gerektiren operasyonlar için uygundur.

Double Quattromill® 22 hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen bölgenizdeki Seco temsilcisine başvurun veya Double Quattromill® 22 ürün sayfamızı ziyaret edin.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers