www.endustriweb.com
BALLUFF

Sürekli ve çift yönlü veri değişimi

RS232 cihazları için IO-Link dönüştürücüsü

Sürekli ve çift yönlü veri değişimi
RS232'yi doğrudan IO-Link'e bağlamak için geliştirilen ve RS232 cihazları için muhtemelen ilk IO-Link dönüştürücü olan basit ve pratik bir çözüm Balluff tarafından sunuluyor. Dönüştürücü, barkod tarayıcıları, yazıcılar veya RS232 kontrol cihazları gibi cihazları doğrudan bir IO-Link terminaline bağlamanızı sağlar.

İlgili kontrolöre entegrasyon için RS232 kartları gibi ek özel bileşenler kullanan pahalı alternatifler artık gereksiz. Kullanıcının IO-Link’e geçmesi ve bu modern iletişim standardının getirdiği avantajların tadını çıkarmasının önü açıldı. Örneğin kullanıcı tüm cihazları güvenli bir şekilde gözlemleyip tek bir lokasyondan konfigüre edebilir.

118 x 18 mm boyutlarında ve sadece 100 gram ağırlığındaki IO-Link dönüştürücü sağlam bir IP67, paslanmaz çelik muhafaza ve dijital girişlere (2 x PNP, tip 3) sahiptir. Son derece görünür LED'ler, tanılamayı daha kolay hale getirir. IO-Link'e bağlantı 4 pinli M12 fiş ile kurulur. RS232 tarafında, 8 pinli M12 dişi sağlanmıştır. Bu ayrıca RS232 cihazı için 24V güç sağlar.

Sürekli ve çift yönlü veri değişimi

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers