www.endustriweb.com
MAYR

mayr® Power Transmission yenilenen web sitesini görücüye çıkarıyor

Daha fazla bilgi içeren daha düzenli, çekici ve basit bir site

mayr® Power Transmission yenilenen web sitesini görücüye çıkarıyor
Sürüş teknolojisi uzmanı mayr® Power Transmission İnternet’teki yerini tamamıyla yeni bir web sitesi ile yeniledi. www.mayr.de adresinde frenli debriyaj, şaft kaplinleri ve emniyet frenleri ile ilgili kapsamlı bilgi bulabilirsiniz. Ayrıca, PDF formatında katalogların yanı sıra bütün ürünlerin teknik dokümantasyonu ve CAD dosyalarını siteden indirebilirsiniz.

TYPO3 kullanılarak hazırlanan sayfaların modern tasarımı ve saydam yapısı ile web sitesi kullanıcıların işini son derece kolaylaştırmaktadır. Yeni bir teknoloji ve net menü yapısının yanı sıra, yeni mayr® web sitesi üyeler için ‘hızlı başlatma’ fonksiyonu ve şaft kaplinlerinin güvenilir bir şekilde seçilmesi ve boyutlandırılması için bir seçme yardımcısı gibi ek özellikleriyle kullanıcılarda iyi bir izlenim uyandırmaktadır.

Hızlı başlatma fonksiyonu belirli bir fikirle siteye gelen ziyaretçileri doğrudan istedikleri bilgiye yönlendirmektedir. ´Ürünler´ menüsü ziyaretçileri ve ilgili tarafları mayr® Power Transmission’ın bütün ürün serisi içinden doğrucu ve kolayca uygun ürüne yönlendirmektedir. Sitenin her sayfasından erişilebilen tam metinli arama motoru ile belirli ürünleri ya da bilgileri araştırma fonksiyonu desteklenmektedir.

Yeni İnternet sayfasının öne çıkan bir başka özelliği ise geniş indirme öğesi yelpazesidir. Web sitesinde her ürün için PDF formatı ve 2D ya da 3D CAD dosyası halinde ayrıntılı dokümantasyon mevcuttur. Bu da ilgili taraflarla potansiyel müşterilerin katalog, çalıştırma talimatları ve ihtiyaç duydukları diğer teknik bilgileri hemen bulmasını ve kâğıttan ve posta masrafından tasarruf edilmesini sağlamaktadır.

Düzenli menü kolay ve net navigasyon sağlamaktadır. Şirketin tarihçesi, şirket felsefesi ile ürünlere ve şirketin kendisine ilişkin son haberler gibi mayr® Power Transmission hakkındaki bütün önemli bilgiler ´Şirket´ menüsünde yer almaktadır.

Ürünler altı bölüme ayrılmıştır. mayr®’ın önemli rol oynadığı ya da dünya lideri olduğu üç alan – frenli debriyajlar, emniyet frenleri ve şaft kaplinleri – belirgin bir biçimde ana sayfada görüntülenmekte ve ziyaretçilerin büyük bölümünü buradan doğruca istedikleri ürün bölümüne yönlendirmektedir. Endüstriye ilişkin genel bilgiler konunun uzmanı olmayanlar için bile ilgi çekicidir. mayr® ürünlerinin geniş uygulama alanları hakkında bilgi vermektedir. Web sitesinin genişletilmiş Hizmet bölümü kullanıcılara mayr® Power Transmission ile irtibata geçmeleri için ek seçenekler sunmakta ve ürün bilgisi araştırma sürecini basitleştirmektedir.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers