www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Endüstriyel Ağlar, Çözüm Ortağı Programını Hayata Geçiriyor

HMS’nin Çözüm Ortakları, müşterilerin Endüstriyel IoT uygulamalarında veriyi değere dönüştürmelerine yardımcı oluyor.

HMS Endüstriyel ağlar tarafından, HMS ve Çözüm Ortaklarının tüm endüstriyel alanlarda faaliyet gösteren müşteriler arasında artan akıllı IIoT (Endüstriyel Nesnelerin İnterneti) çözüm ihtiyaçlarını karşılamak adına güç birliği yaptığı küresel HMS Çözüm Partneri Programının bugün itibariyle hayata geçtiği duyuruldu.

HMS Çözüm Partnerleri, IoT yazılımlarını HMS’nin kanıtlanmış donanımlarına entegre ederek müşterilerin endüstriyel cihazlardan, makinelerden ve sistemlerden kolay ve güvenli bir şekilde veriyi elde etmelerine, işlemelerine ve analiz etmelerine yardımcı oluyor.  Böylelikle müşterilerin kritik işletme zorlukları çözülmüş oluyor. Programa katılan ortaklar HMS’nin öncü Anybus®, IXXAT® ve eWON® markalarıyla çalışma fırsatından yararlanıyorlar.

“HMS Çözüm Ortağı Programı sayesinde, müşterilerimiz kendi işletmelerini ve iç görülerini geliştirmelerine katkıda bulunacak IIoT çözümlerinden yararlanacak. HMS donanımıyla ortaklarımızın IoT yazılımlarının bir araya gelmiş olması performans izleme, raporlama, analiz, bakım ve pek çok konuda akıllı ve güvenli uçtan uca çözüm üretmek için kusursuz bir temel oluşturuyor. Konularında uzman ortaklarımızla birlikte, müşterilerimizin kendi endüstriyel verilerinden değer elde etmelerini kolaylaştırıyoruz,” diyor HMS Endüstriyel Ağlar CCO’su Hans Larsson.

HMS Çözüm Ortağı Programı resmi olarak 27-29 Kasım 2018 tarihlerinde Almanya’nın Nuremberg kentinde düzenlenecek olan SPS IPC Drives Fuarında, Seçilmiş Çözüm Ortaklarının kendi çözümlerini HMS standında (5-110) sergilemesiyle hayata geçecek.

Konuyla ilgili olarak HMS Endüstriyel Ağlar CEO’su Staffan Dahlström’ün yorumu ise şu şekilde: “HMS açılım olarak Hardware Meets SoftwareTM (Donanım Yazılımla Buluşuyor) anlamına geliyor. Şirketimizin endüstriyel veri bağlantısı alanındaki köklü deneyiminin, tüm dünyadaki müşterilere yenilikçi IoT çözümleri sunmak adına ortaklarımızın endüstriyel veri kullanma yetenekleriyle birleştiği HMS Çözüm Ortağı Programının temeli de esasen budur. Bu yeni ortaklık ekosistemi IIoT bakımından HMS için önemli bir adımdır.”

 

HMS Çözüm Ortağı Programı ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmayı arzu ederseniz,

https://www.hms-networks.com/solution-partners adresini ziyaret edebilirsiniz..

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers