www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Anybus® CompactCom™ ürün ailesine CompoNet™ de katıldı

Yeni gömülü komünikasyon modülü geliştirme zahmetlerini %70’e kadar azaltarak ürünün piyasaya sürülme süresini hızlandırır ve geliştirme riskini en aza indirir.

HMS Anybus® CompactCom™ ürün ailesine CompoNet™ de katıldı
HMS Industrial Networks Anybus CompactCom (Anybus-CC) ürün ailesinin son üyesi CompoNet için yeni bir gömülü komünikasyon modülünü piyasaya sürüyor. CompoNet modülünün piyasaya sürülmesiyle, HMS CIPTM (Genel Endüstri Protokolü) destekli network’lere yönelik teklifini tamamlamış olacaktır.

Yeni Anybus-CC komünikasyon modülü aygıt imalatçılarının otomasyon aygıtlarını hızlı ve kolay bir şekilde CompoNetTM’e bağlamalarını sağlıyor. Bu yeni hazır çözüm geliştirme zahmetlerini %70’e kadar azaltarak ürünün piyasaya sürülme süresini hızlandırır ve geliştirme riskini en aza indirir. Anybus-CC 18 farklı endüstriyel ağ sistemi ve endüstriyel Ethernet teknolojisini destekleyen ve birbirinin yerine kullanılabilen uygulama eki niteliğinde bir komünikasyon modülleri ailesidir. Bütün modüller kompakt bir hafıza kartı boyutuna sahip sağlam bir muhafaza içinde sunulmaktadır. Modülün özü HMS’nin NP30 mikro işlemcisidir. Anybus-CC modülünün CompoNetTM için hazırladığı donanım ve yazılım uygulama arayüzü diğer bütün Anybus-CC modülleri ile benzer şekilde çalışır ve dolayısıyla bu yeni modül diğer bütün aktif Anybus-CC modülleri ile bütünüyle değiştirilebilir.

CompoNetTM kullanıcılara küçük ve yüksek hızlı makineleri kontrol etmeleri için bit-seviyesinde network ve tesis ya da kuruluşa bağlanmaları için CIPTM network hizmetleri sağlamaktadır. CIP Network’ler (DeviceNetTM, ControlNetTM and EtherNet/IPTM) ailesinin bir üyesi olan CompoNet yapılandırma araçlarıyla yüksek hızlı komünikasyon sağlamak suretiyle çok sayıda basit sensör kullanarak uygulama gerekliliklerine cevap vermekte ve bu özelliğini etkili konstrüksiyon, basit kurulum ve yüksek ulaşılabilirlik seviyesi ile birleştirmektedir – CompoNet sayesinde bu özelliklerin tümünü tek bir network’de bulmanız mümkün.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers