www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

Rockwell DF1 seri protokol desteği, Anybus® Communicator™ seri ağ geçidi ailesine katıldı

Anybus Communicator ağ geçitleri artık Rockwell Otomasyon DFI protokolünü destekleyen endüstriyel aygıtların endüstriyel ağ sistemleri ve Endüstriyel Ethernet networkleri ile entegrasyonunu sağlıyor!

Rockwell DF1 seri protokol desteği, Anybus® Communicator™ seri ağ geçidi ailesine katıldı
HMS bütün Anybus Communicator ağ geçitleri serisine DF1 komünikasyon desteğini ekledi. Bu uygulama sayesinde, kullanıcılar DF1’i destekleyen endüstriyel aygıtları bugünün otomasyon sistemlerinde kullanılan bütün büyük endüstriyel ağ sistemleri ile endüstriyel Ethernet networklerine basit ve kısa yoldan bağlama yönteminden yararlanabilirler. Rockwell/Allen Bradley PLC-5, SLC-500, MicroLogix bu aygıtlara örnektir. DF1’den içlerinde DeviceNet, EtherNet/IP, ControlNet, Modbus/TCP, Profibus-DP, ProfiNet ve CANopen’ın da bulunduğu 14 endüstriyel networke dönüştürme yapmayı destekleyen Anybus Communicator, DF1 komünikasyonunu destekleyen aygıtları diğer mimarilere entegre etmeyi amaçlayan herkes için güçlü bir araç haline gelmektedir.

DF1 protokol desteği, HMS’nin ABC Config Tool yazılımı aracılığıyla Communicator ağ geçitleri ile birlikte ücretsiz sunulmaktadır. DF1 aygıtlarından endüstriyel network’lere bağlantı ABC Config Tool’daki basit bir konfigürasyon prosedürü ile yapılmaktadır, bu yüzden DF1 aygıtlı Communicator ürün serisini kullanmaya başlamak için hiçbir programlama becerisi, yüksek maliyetli donanım değişiklikleri veya PLC işlev blokları gerekmemektedir.

Ayrıca, ürünün seçilebilir seri RS-232/422/485-arayüzü sayesinde, kullanıcılar bir ya da daha fazla DF1 aygıtını Anybus Communicator’a bağlamayı seçebilir, bu da farklı tedarikçiler tarafından sunulan barkot okuyucular, RFID tarayıcılar, tartılar, tahrikler ve motor çalıştırıcılar gibi aygıtlara bağlanma sırasında sahada tam esneklik sağlar.

Piyasada iyi bir yer edinen Anybus Communicator gateways ağ geçitlerinin güvenilirliği, aralarında Allen Bradley, Siemens, Schneider Electric, Mitsubishi, ABB, Omron, Hitachi, Beckhoff, Phoenix Contact ve Bosch Rexroth’un bulunduğu bütün lider PLC imalatçılarının yanı sıra lider Sistem Bütünleştiricileri ve dünyanın dört bir yanındaki son kullanıcılar tarafından kabul edilmiştir.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers