www.endustriweb.com
CHIRON WERKE GmbH

DZ 12K S MAGNUM beş aks

DZ 12K S MAGNUM beş aks, çift milli, son derece verimli, kompleks iş parçalarını tek bir parçada frezleme ve döndürmeye yönelik 2-akslı eğer döner tablaya sahip bir 5-akslı tam işleme merkezidir. Tam işlemeyi ek bir kurulumda yapma imkânı toplam makine işleme süresi ile parça başına maliyeti düşürür, malzeme akışını sadeleştirir ve müşterilerin daha az personel ile imalata devam etmesini sağlar. Tek milli çözümle kıyaslandığında, DZ 12K S MAGNUM beş aks verimliliği iki katına çıkarırken, %30’a varan enerji tasarrufu sağlar.

DZ 12K S MAGNUM beş aks
Çok-aşamalı imalat stratejileri ile karşılaştırıldığında, geliştirilmiş yüzey kalitesi ile geometrik doğruluk 5-aks işlemenin önemli bir avantajını oluşturuyor. Bütün akslardaki doğrudan yol ölçüm sistemleri bütün CHIRON 5-aks merkezlerinde standart olarak sunulan ekipmanlardır. CHIRON çift-milli işleme merkezlerini 2-akslı eğer döner tabla ve modern yüksek performanslı araçlarla birlikte kullanan kullanıcılar performansta büyük artışlar yakalayacaktır.

DZ 12K S MAGNUM beş aksı geliştirme girişimi, en az alan ihtiyacı ile maksimum verimliliğe sahip kompakt bir çözümün yanı sıra bütün sistemin güvenilir ve verimli bir şekilde çalışmasını gerektiren anahtar teslim projeleri kapsamında CHIRON müşterileri tarafından yapılmıştır.

Chiron-Werke GmbH & Co KG, Tuttlingen Satış, Teknoloji ve Servis Yönetici Direktörü Dr. Dirk Prust şöyle diyor: “Daha kompleks serilerdeki iş parçalarına olan eğilim devam ediyor. 5-akslı makine işleme ile daha yüksek kesinlik sağlanabilir; zira sözgelimi yeniden kelepçelemek gerekmeyecektir. Bu tür iş parçası serilerinin verimlilik taleplerini karşılamak için bu gereklilikleri uygun maliyetli, çift-milli bir işleme merkezine uyguladık. DZ 12K S MAGNUM 5 aks, CHIRON çift-milli merkezlerin kanıtlanmış avantajlarını sunuyor; daha az alan ve personel gerekliliği, toplam işleme süresinin azaltılması suretiyle parça başına maliyette düşüş ve tek-milli çözüme kıyasla verimlilik iki katına çıkarılırken aynı zamanda %30’a varan enerji tasarrufu bu avantajlar arasındadır.»

Yeni işleme merkezinin bir başka özelliği ise HSK-A 63’e yapılan güçlendirilmiş araç ucudur; bu özellik başlatılmalarından itibaren hemen bütün CHIRON 12 serilerinde mevcut olacaktır. Fabrikamızda geliştirilip üretilen 2-akslı eğer döner tabla yüksek kesinlik ve olağanüstü stabilitesi ile ön plana çıkmaktadır. Güçlendirilmiş araç ucu ve maksimum 24.000 rpm hıza sahip güçlü mille en üst seviyede yüzey kalitesi elde edilebilir. Ayrıca, tork motorları ile çalışan döner akslar 1000 rpm’de eş zamanlı dönme faaliyetlerine izin vermektedir; bu hız kompleks tam makine işleme için idealdir. X, Y ve Z yolculuğu 550, 400 ve 360 mm olup konumlandırma ve çelik, dökme demir, alüminyum ve titanyumdan yapılma kompleks iş parçalarının işlenmesine olanak tanımaktadır. Aks hızlandırmaları 10, 15 ve 15 m/s² olup bütün doğrusal akslardaki ani beslemeler maksimum 75 m/dk.ya ulaşmaktadır. Makine ayrıca uygun maliyetli standart modül FlexCell Uno ile robot otomasyonu için hazırlanmıştır.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers