www.endustriweb.com
Sigmatek

Tak & Çalıstır: 3,5 inç Disket Sürücüleri için Donanım Đyilestirmesi

Kompakt Flas Disket Sürücü - CFF 011

Tak & Çalıstır: 3,5 inç Disket Sürücüleri için Donanım Đyilestirmesi
Disket sürücülü makine denetçiniz mi var? Makine hâlâ mükemmel bir sekilde çalısıyor; ancak siz disket teknolojisinden memnun değil misiniz? SIGMATEK, Kompakt Flas disket sürücü (CFF 011) ile, isletim sisteminden bağımsız alternatif bir aygıt sunuyor. Bu sayede bilgisayarınız en son veri depolama teknolojisine kolayca yükseltilmis oluyor. CFF 011 ile 99 diskete varan veriler, tek bir Kompakt Flas kart içinde depolanabilir. Farklı makinelerden; veriler ve programlar Kompakt Flas karta kaydedilebilir ve/veya bu karttan yüklenebilir. Kompakt Flas disket sürücü fiziksel olarak geleneksel bir disket sürücüsünden farklı değildir.
 
Tak ve Çalıstır – değistirme islemi basittir ve kurulum gerektirmez. CFF 011 mevcut isletim sistemlerinin tümünü destekler ve bir bilgisayardaki her türlü IDE denetçisine bağlanabilir.
 
Ürün özellikle endüstriyel uygulamalar için tasarlanmıs olup dayanıklı olacak sekilde üretilmistir. CFF 011 dikey olduğu gibi yatay olarak da monte edilebilir ve standart 3,5 inç disket yuvalarına sığar.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers