www.endustriweb.com
BALLUFF

BPS: Balluff’tan yeni basınç sensörü ailesi

Balluff gazlı ve likit ortamlarda kullanılmak üzere IP 67 korumasına sahip basınç sensörlerinin yeni geliştirilmiş bir serisi olan BPS’yi sunar. Bu dayanıklı aygıtlar yüksek kaliteli, uzun süreli sabit seramik yükü hücresi özelliklerine ve son derece cazip bir fiyat/performans oranı, basit kurulum, son derece konforlu bir işletim ve yüksek kesinliğe sahiptir. Geniş, parlak ve kolayca görülebilen ekran, durumun genel görünümünü anında sağlar. Ekran yalnızca bar, mbar, PSI ve MPa’daki mevcut sistem basıncını göstermekle kalmaz, aynı zamanda 2 tuş ve sezgisel menü kılavuzluğu ile sensörlerin VDMA standardına göre hızlı ve basit bir şekilde yapılandırılmasını sağlar.

BPS: Balluff’tan yeni basınç sensörü ailesi
BPS sensörleri 11 adet basınç aralığı versiyonuyla -1…0 bardan 0…600 bara kadar fabrika otomasyonundaki takip işlemi ortamı için gerekli bütün önemli aralıkları kapsamaktadır. Tipik uygulamaların arasında hidrolik takibin yanı sıra pnömatik ekipman yer almaktadır. Plastik kasalı standart model ve paslanmaz çelikten son model versiyonuyla mevcut olan yeni Balluff basınç sensörleri iki anahtarlama noktası veya analog kanalla birlikte tek anahtarlama noktası sunmaktadır (0…10V veya 4…20mA).

Son derece kompakt tasarımları sayesinde sensörler fazla yer kaplamadan kontrol kabinine kolayca yerleştirilebilir. İşletim paneli ve elektrik bağlantılı ekran flanşa göre her iki tarafa bağımsız olarak 320° döndürülebilir. G ¼ iç telleri kullanarak farklı işlem sonlandırmalarına uyarlama işlemi, çeşitli boyu ve tipteki opsiyonel adaptörler sayesinde kolayca yapılabilmektedir.

Paslanmaz çelikten kaplama ve genişletilmiş sıcaklık aralığına sahip son teknoloji modelleri sert çevre koşullarındaki zorlu uygulamalar için özel olarak tasarlanmıştır. Bu da ürünleri rüzgâr türbinleri, açık deniz kurulumları ve HVAC teknolojisi için ideal hale getirmektedir.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers