www.endustriweb.com
BALLUFF

Gerçek Renk Sensörü BFS 33M: Her şeyin gerçekten renkli olduğu anlar

Balluff yeni BFS 33M renk sensörü ile sınıfının en kaliteli gerçek-renk sensörünü iftiharla sunar. Sensöre ne tür nesneler gösterirseniz gösterin, sensör bunları hatasız bir kesinlikle ayırır. En küçük gölgeler, en küçük gri seviye farklılıkları ve yüzey özelliklerindeki minimal değişiklikler bile zahmetsizce tespit edilir. Bir nesneyi kesin olarak tespit eder ve ışık hızıyla denk geldiği çıktıya dönüştürür. Bu yolla dönüştürme çıktılarında maksimum yedi nesne işaretlenebilir. Ayrıca, L*a*b renk değerleri de doğrudan bir seri arayüz üstüne çıkarılabilir. Özel dengeleme ve kişiselleştirilmiş kalibrasyon, sensörün uzun süre son derece yüksek kesinlik sağlamasına yardımcı olur.

Gerçek Renk Sensörü BFS 33M: Her şeyin gerçekten renkli olduğu anlar
BFS 33M basit bir renk sensöründen çok daha fazlasıdır. Gerçek Renk sensörü olarak, teknik renk alanındaki her rengi kesin olarak tespit eder. Bu da ürünü robotik, otomasyonlu montaj, paketleme endüstrisi ve ahşap işleme endüstrisi gibi çeşitli zorlu uygulamalarda kullanım için ideal hale getirir. Sensörün sağlam alüminyum kaplaması zarif ve modern olmasının yanı sıra makine ve sistem yapımcılarının özel ihtiyaçlarına da cevap verir. Sensör daima bir fiber optik kabloyla birlikte kullanılır, böylece son derece sert koşullar ve dar montaj alanlarındaki uygulamalar kolayca halledilir.

Balluff’un sunduğu opsiyonel lenslerle birlikte 400mm.ye varan, hatta bunun da ötesindeki aralıklara ulaşılabilir. Kaplama işlemlerinde metal parçalar takip edilebilir veya çeşitli metal özellikleri seçilebilir. 1.5 kHz’lik yüksek dönüştürme frekansı, baskı endüstrisindeki gibi hızlı işlemlerin bile takip edilmesini sağlar. Bütün sensör ayarları geleneksel bir şekilde yapılıp kullanıcı dostu bir yazılımla görüntülenebilir. Bu da sensörün kolayca çalışmasının yanı sıra kullanıcının da sensörün durumunu bileceği anlamına gelir. BFS 33 işletme süreçlerinde otomasyonlu kalite kontrolü için ideal bir araçtır.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers