www.endustriweb.com
Kennametal

Kaba işlemenin kralı KOR™5 tanıtımı

Kennametal’in güvenilirli, güçlü ve son derece hızlı KOR 5 parmak frezesi, uzay ve uçak endüstrisinde alüminyum kaba işlemeyi tamamen yeni bir düzeye taşıyor


Kennametal bugün, alüminyumda yüksek hızda kaba işleme konusunda en son yeniliği KOR 5 Karbür parmak frezeyi duyurdu. Uzay ve uçak endüstrisinde maksimum üretkenlik için tasarlanan bu beş kanallı parmak freze tablosunda ilerleme oranları, yaygın kullanılan üç kanallı takımlara karşın yüzde 66'ya varan artış sağladığını gösteriyor, bir başka deyişle uçak üreticileri ve tedarikçileri için verimliliği yeniden tanımlıyor.

KOR 5, çok yüksek oranlarda talaş kaldırılmasını ve talaş yoğunluğunu çalışma alanından mümkün olabildiğince hızlı bir şekilde uzaklaştırılması amacıyla geliştirildi:
-Konikleştirilmiş öz, değişken hatve tasarımı ve 35° helis; Kavrama titreşimini ve takım sapmasını ortadan kaldırır.
- İçten soğutmalı takım; Isıyı düşürerek talaşların akışını sağlar.
-Benzersiz talaş yarıcı özellik; uzun talaşları kırmak, tekrar kesmeyi önlemek, yüksek yüzey kalitesine katkı sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Takım, CAD/CAM takım dizinimi kullanılan tezgahlar için yeni standart olma potansiyeline sahiptir.

KOR 5, 2 kanallı ve 3 kanallı parmak frezelerine karşın 5 kanallı olduğundan daha çok temas noktasına sahiptir ve bu da sürdürülebilir sağlamlığı artırmakta ve daha zorlu ağır kesmelerde bile titreşimi ortadan kaldırmaktadır.

Takımın, iş parçasına düşük radyal giriş temasla, ancak yüksek kesme derinliği sağlayarak uygulanması.

Öngörüldüğü gibi, maksimum ilerleme oranlarında istem dışı dışarı çekme eğilimi yoktur ve KOR 5, Safe-Lock ™ şaftlı olarak mevcuttur.

Karbür parmak freze uygulama müdürü Thilo Mueller;" Kanal açma, derin cep boşaltma, dinamik frezeleme, alüminyum uygulamanız ne olursa olsun, KOR 5 bunu daha hızlı yapabilir" diye açıklıyor.



Kaba işlemenin kralı KOR™5 tanıtımı

Talaş yarıcı özellikli, içten soğutmalı, konikleştirilmiş öz ve yenilikçi kanal tasarımı sayesinde KOR 5, alüminyum işlemede yüzey kalitesini değiştirmeye odaklıdır.


Kaba işlemenin kralı KOR™5 tanıtımı
Kaba işlemenin kıralı KOR 5, Safe-Lock şaftlı olarak mevcuttur.
 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers