www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco Tools, Paslanmaz Çelik Tornalama İçin Yeni Duratomic® TM Kalite Ürünlerinin Piyasaya Sürüldüğünü Duyuruyor

Seco Tools, en yeni Duratomic® neslini ve Kullanılmış Kenar Algılama teknolojisini içeren, özellikle paslanmaz çelik tornalama için geliştirilmiş üç yeni kalite sınıfının piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Yeni TM kalite sınıfları TM1501, TM2501 ve TM3501; operasyonların güvenli olmasını sağlar ve östenitli paslanmaz çelikten yüksek alaşımlı süper dubleks paslanmaz çeliklere kadar çeşitli malzemelerde üretkenliği artırır. Toplamda 479 TM uç konfigürasyonundan oluşan geniş ürün çeşitleri; paslanmaz çelikte finiş frezeleme ve orta-kaba operasyonlar için optimize edilmiş talaş kırıcılı üç yeni geometriyi de içermektedir.

Seco Tools, Paslanmaz Çelik Tornalama İçin Yeni Duratomic® TM Kalite Ürünlerinin Piyasaya Sürüldüğünü Duyuruyor
 HQ_IMG_TM_Grades.jpg

TM1501, östenitli paslanmaz çelik iş parçaları için dengeli sürekli kesme uygulamalarında en yüksek hız, üretkenlik ve aşınma direnci seviyesi sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Düşük ila orta alaşımlı paslanmaz çelik için ilk tercih edilen kalite sınıfı TM2501, en geniş uygulama alanında uzun takım ömrü ve dayanıklılık sağlayan genel bir kalite sınıfı olarak öne çıkar. Dubleks ve süper dubleks paslanmaz çelik gibi en sert yüksek alaşımlı paslanmaz çelikler için yepyeni bir kalite sınıfı olan TM3501 ise tüm paslanmaz çelik uygulamalarında iyi performans sunar.

TM3501 kalite sınıfı için benzersiz FF1 talaş kırıcının eklenmesi, paslanmaz çelik finiş frezelemede üstün talaş kontrolü sağlarken yeni MR3 ve M3, orta-kaba operasyonlarda MF4 ve M5'i tamamlayıcı niteliğindedir.

Bu üç Duratomic® kalite ürünleri, üreticilerin uygulama ihtiyaçlarına göre uyarlanmış olan, kaplama alanında dünyaya yön veren kimyasal gelişmeleri temel alan yenilikler içerir. Bu kaplama, üstün mekanik ve termal özelliklerinin yanı sıra her kenardan mümkün olduğunca yararlanmayı sağlayan ve potansiyel atığı azaltan krom renkli Kullanılmış Kenar Algılama teknolojisini de sunar.

Yeni Duratomic® tornalama kalite ürünleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen bölgenizdeki Seco temsilcisiyle iletişime geçin veya TM1501, TM2501 ve TM3501 ürün sayfalarımızı ziyaret edin.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers