www.endustriweb.com
Carrier

Carrier’in En Etkin Değişken Hızlı Hava Soğutmalı Vidalı Soğutma Grubu Şimdi HFO versiyonuyla Piyasada

Carrier’in AquaForce Vision ürünü, Küresel Isınma Potansiyeli (GWP) HFO R1234ze soğutucusunu kullanan yüksek kaliteli değişken hızlı hava soğutmalı vidalı soğutucusu olan PUREtec ile birlikte şimdi piyasada

Carrier’in En Etkin Değişken Hızlı Hava Soğutmalı Vidalı Soğutma Grubu Şimdi HFO versiyonuyla Piyasada
AquaForce® Vision 30KAVP-ZE, Carrier’in olağanüstü verimliliği ve çevresel koşullara kuvvetli dayanımının birleşimi

Ünite, çeversel sorumlulukla performansı dengelemektedir ve 350 kW gücünden 800 kW gücüne kadar soğutma kapasitesine sahiptir, mevsimsel enerji verimliliği 5.6 değerine kadar çıkmaktadır. Yüksek teknoloji ısıtmasında, iklimlendirmede ve soğutmada dünya lideri olan Carrier, yenilikçi ısıtma, havalandırma , iklimlendirme (HVAC), soğutma, yangın, güvenlik ve yapı otomasyonu teknolojilerinde önde gelen küresel tedarikçi olan Carrier’in bir parçasıdır.

Carrier Ürün Müdürü Garcia San Mateo, şunları söylüyor: “PUREtec soğutuculu AquaForce Vision, gelecek kuşak HVAC soğutucu çözümlerinde başı çekmektedir. Ürün grubu aralığı Carrier’ın sadece çevresel sorumluluğa olan taahhüdünü değil, en son teknolojierli sağlamadaki mühendislik becerilerini de barındırmaktadır.”

Avrupa’da HFO soğutucu tabanlı su soğutmalı vidalı soğutucunun ilk kurulumunun dört yıl ardından, Carrier’ın PUREtec soğutmalı AquaForce soğutucu üniteleri bölgede, sanayi, veri merkezleri, uzaktan ısıtma ve sağlık gibi birçok uygulamada 300’den fazla projede kullanıldı.

Başarısıyla birlikte, PUREtec soğutmayı kullanan ürün aralığı, Carrier AquaForce PUREtec 61XWHZE grubu yüksek sıcaklık ısı pompalarından, AquaEdge 19DV santrafüj soğutuculara ve şimdi de AquaForce Vision PUREtec 30KAVP-ZE yüksek kaliteli değişken hızlı hava soğutmalı vidalı soğutuculara kadar büyüdü.

Birden az GWP’si ile, 30KAVP-ZE grubu, Avrupa F-Gaz Düzenlemesi HFC faz azaltımı uyarınca uzun soluklu soğutucu çözümü sunar ve aşağıdakiler dahil en son teknolojik özellikleri taşır:
-Kalıcı magnet motor teknolojisiyle donanmış vidalı kompresör (30KAVP-ZE versiyonu)
-EC değişken hızlı fanlar
-Akıllı enerji izleme fonksiyonu
-Akıllı soğutucu akıtma tespiti
-Isı geri kazanımı ve kısmi ısı geri kazanımı seçenekleri

Özel sanayi işlemleri uygulamalarına yönelik olarak düşük tuz fonksiyonu, bu yılın sonlarında dahil edilecektir.

Fransa’da, 30KAVP-ZE grubu, özelliklere bağlı olarak 425.000 avroya kadar mali teşvikler için desteklenebilir.

Carrier’ın sunduklarıyla ilgili daha fazla bilgi için www.carrier.com adresini ziyaret edin.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers