www.endustriweb.com
NSK

Dr. Ulrich Nass, NSK Europe Ltd.'nin yeni CEO’su oldu

NSK Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu, Dr. Ulrich Nass'ın NSK Europe Ltd. Şirketi'ne CEO olarak atandığını duyurdu. Ataması 1 Ekim 2019 tarihi itibariyle yürürlüğe girdi. Dr. Nass, aynı tarihte NSK Ltd. Şirketi Başkan Yardımcılığı görevine de atandı. Şubat 2019'da Operasyon Direktörlüğü görevini üstlendiğinden beri NSK Europe Şirketinin geleceğe yönelik dönüşümüne liderlik etti.

Görevi devraldığı Masatada Fumoto "Tüm Yönetim Kurulu adına" Dr.Nass hakkında şu sözleri söyledi; "Dr. Nass'ı yeni görevi nedeniyle tebrik eder, NSK Europe Şirketi’nin geleceğe yönelik dönüşümünde üstlenmiş olduğu bu yeni kilit pozisyonunda ve üstleneceği görevlerinde kendisine şans ve başarı dilerim."

Masatada Fumoto, 1984 yılında NSK'ya katılmış olup Nisan 2018 tarihinde NSK Europe'un CEO’luğuna atanmıştı. Bundan böyle NSK Ltd. Şirketi Başkan Yardımcısı ve Otomotiv Direksiyon & Aktüatör Genel Departmanı Başkanı olarak görevini sürdürecek.

NSK, temel hareketlilik ve sanayii uygulamalarını destekleyen Hareket & Kontrol çözümlerini araştıran, tasarlayan ve üreten global bir kurumdur. Şirket şu anda Japonya'nın en büyük, dünyanın ise pazar payı açısından üçüncü büyük rulman tedarikçisidir.

Dr. Ulrich Nass, 1 Ekim 2019 tarihinde NSK Europe Ltd. Şirketinin CEO’luğunu üstlendi. Şubat 2019'da Operasyon Direktörlüğü görevine başladığından beri NSK Europe Şirketinin geleceğe yönelik dönüşümüne liderlik etti.


Dr. Ulrich Nass, NSK Europe Ltd.'nin yeni CEO’su oldu

 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers