www.endustriweb.com
Seco Tools

Yeni JC898 ve JC899, Hibrit Çok Katmanlı Malzemelerin İşlenmesinde Katmanlara Ayrılmayı Önlüyor

Hibrit çok katmanlı malzemelerde delik açma ve frezeleme operasyonlarında sorunlar yaşayan havacılık sektörü atölyeleri için Seco Tools'un yeni JC899 Hibrit Çok Katmanlı finiş frezeleme takımı ve JC898 kaba işleme takımı ideal çözümlerdir. JC899 finiş frezeleme takımı, titanyum/alüminyum ile birleştirilmiş karbon fiber takviyeli polimer (CFRP) gibi çok katmanlı malzemelerle çalışırken katmanlara ayrılma ve elyafın çekilmesi sorunlarını ortadan kaldıran patentli ikisi bir arada geometriye sahiptir. JC898 kaba işleme takımı ile birlikte JC899 finiş frezeleme takımı, geleneksel matkap/rayba kombinasyonlarına göre üç ila altı kat daha fazla takım ömrü sunar ve yüzde 300'e kadar daha fazla proses verimliliği sağlamak için mükemmel yüzey kalitesine sahip kir içermeyen delikler ve yan çeperler oluşturur.

Yeni JC898 ve JC899, Hibrit Çok Katmanlı Malzemelerin İşlenmesinde Katmanlara Ayrılmayı Önlüyor

JC898 & JC899 Hybrid Stack.jpg

 JC898, Z ekseni delme operasyonlarında çok fazla basınca neden olabilen ve işlenen deliğin yüzey kalitesine zarar verebilecek talaşları oluşturan hibrit çok katmanlı malzemelerle çalışırken katmanlara ayrılma riskini en aza indiren ve kesme kuvvetlerini azaltan helisel enterpolasyon için ideal olan gelişmiş ön ağız tasarımı sunar. Yeni takımlar, ekstra zaman kaybına neden olan yığınlanmış malzeme katmanları arasında bulunan talaşların giderilmesine gerek olmadan daha hızlı ve daha temiz delik ve yan çeperler oluşturur.

Patentli JC899 finiş frezeleme takımı, talaş kirliliğini ortadan kaldırmak için ikisi bir arada geometri kullanarak üreticilerin, işleme sonrasında hibrit çok katmanlı malzemeleri yığından çıkarma ve temizleme ihtiyacını ortadan kaldırır. Elmas tabanlı STAX kaplama, güvenilir prosesler ve yüksek kaliteli ürünleri garantilerken çift geometrinin sol tarafındaki helis, katmanlara ayrılmayı, elyaf çekilmesini ve talaş izlerinin iş parçasının yüzeyine zarar vermesini önler.

Zaman alan tezgah çalışması ve parçaların doğru bir şekilde yeniden konumlandırılması için karmaşık ölçüm içeren baralama takımlarının aksine JC898 ve JC899, CFRP titanyum ve CFRP alüminyum hibrit malzeme delik açma operasyonlarını önemli ölçüde kolaylaştırmak için bu tip işleme sonrası işlerini ortadan kaldırır. Ortaya çıkan prosesler, alternatif çözümlerle elde edilenlerden iki kat daha hızlıdır ve takım ömrü de iki katına çıkmıştır.

Ayrıca JC898 ve JC899, helisel enterpolasyon ve kenar frezeleme uygulamaları için çok sayıda avantaj sunarak, işleme sonrası operasyonları ve tezgah çalışması ihtiyacını en aza indirirken aynı zamanda proses tutarlılığını ve hızını artırır. İşleme sırasında çok katmanlı malzemelere uygulanan stresi azaltan bu takımlar, özellikle çapak üretebilecek CFRP titanyum uygulamalarında iş parçası kalitesini artırır.

JC898 ve JC899, 15 ile 60 mm arasında değişen uzunlukları veya katman yüksekliklerini işler. JC898, 8 veya 15 mm çaplarında satışa sunulurken JC899, 8.5 ve 14.8 mm'nin (finiş frezeleme takımı) yanı sıra 0.375 inç çapında mevcuttur.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers