www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco Tools Web Sitesi Kullanıcıları, Gelişmiş Çevrimiçi Hizmetlere Erişim Sağlıyor

Seco Tools, www.secotools.com adresindeki eksiksiz çevrimiçi hizmet paketiyle müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor. Kullanıcılar, eksiksiz bir web mağazası ve elektronik veri değişimi (EDI) hizmetine erişebilir. Web sitesinde ayrıca çevrimiçi uygulamalardan oluşan bir paket ve sektöre dair güncel haberler ile bilgiler de bulunuyor. Seco Tools, web sitesini kullanıcıların üretim operasyonlarında en yüksek düzeyde üretkenliğe ulaşmasına yardımcı olmak için tasarladı.

Seco Tools Web Sitesi Kullanıcıları, Gelişmiş Çevrimiçi Hizmetlere Erişim Sağlıyor
 www.secotools.com.jpg

Seco Tools, Sugggest uygulaması ile gelişmiş bir arama işlevi sunar. Bu araç, kullanıcıların kendi süreçlerine, malzemelerine ve tercihlerine göre en uygun sonuçları bulmalarına olanak tanır. Ürünleri yeniden sipariş etmek için oturum açmak ve önceki bir siparişin durumunu sorgulamak için elverişlidir. Kapsamlı EDI hizmetleri, kullanıcı sistemlerini doğrudan Seco Tools'un veritabanlarıyla entegre ederek işlem süresini hızlandırır.

Sektöre özel alt sayfalar, Seco Tools'un müşterilerin karşılaştığı belirli zorlukları anladığını gösterir. İlginç makaleler, videolar ve indirilebilir içerikler üreticilerin en son haberlere ve işleme stratejilerine ayak uydurmalarına yardımcı olur. Web sitesi, müşteri verilerini de depolar. Kayıtlı kullanıcılar, web sitesini kullanarak makine test raporlarını çevrimiçi olarak görebilirler.

Seco Tools, web sitesine sürekli olarak yeni uygulamalar ve özellikler ekliyor. Bu, müşterilerin üretim çözümleri hakkında bilgi edinmelerine ve bu çözümleri satın almalarına yardımcı olur. Daha fazla bilgi edinmek için www.secotools.com adresini ziyaret edebilir ve LinkedIn, Facebook, Instagram ve Twitter hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers