www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco Tools, Double Turbo Kare Dik Kenar Frezeleri ve Uçları Piyasaya Sürüyor

Seco Tools, yüksek makine gücü tüketimi olmadan üstün parça yüzeyi kalitesi elde etmeye çalışan üreticiler için yeni Double Turbo ile sektör lideri kare dik kenar freze takımlarını genişletmiştir. Freze takımları kaba operasyonları iyileştirir ve gelişmiş freze geometrisi ile çelik, paslanmaz çelikler, dökme demir ve yüksek ısı alaşımlarında enerji tüketimini azaltır. En yüksek üretkenlik seviyesi için takımlarda en son teknoloji ürünü Seco Tools frezeleme kalitelerine sahip dört kesme kenarlı çift taraflı uçlar kullanılır.

Seco Tools, Double Turbo Kare Dik Kenar Frezeleri ve Uçları Piyasaya Sürüyor

Double Turbo, hem iş atölyelerinin hem de büyük miktarda üretim yapan tesislerin ihtiyaçlarını karşılar. Bu sistem, yüzeydeki uyuşmazlık olasılığını azaltmak ve 90 derecelik açı hassasiyeti sağlamak için mümkün olan en pozitif helisel açıya sahip son derece doğru bir geometri içerir. Bu hassasiyet sayesinde, finiş frezeleme döngü süreleri önemli ölçüde kısaltılır veya bazı durumlarda tamamen ortadan kaldırılır. Double Turbo frezeler çapları 32 mm ile 125 mm arasında değişen 19 adet metrik birimli seçeneğe ve 1.25 inç ile 5 inç arasında değişen 16 adet inç birimli seçeneğe sahiptir.

ZOMX16 uçların etkili talaş boşaltma ve düşük kesme kuvvetleri için yüksek, pozitif geometrileri vardır. Bu özellikler, daha uzun takım ömrü ve pürüzsüz yüzey kalitesi için titreşimleri en aza indirir.
Çift taraflı tasarım, önemli ölçüde kenar başına maliyet tasarrufu sağlar. ZOMX16 uçlar, ME10 ve M12 olmak üzere iki geometriye ve 0.8 ile 1.6 olmak üzere iki radyüse sahiptir. Hem PVD hem de Duratomic® CVD kaliteleri mevcuttur.

Double Turbo kare dik kenar freze tasarımında daha yüksek verimliliğe sahip malzemeler ve kaynaklar kullanılır. Bunun sonucunda sera gazı emisyonu (CO2) azaltılır. Bu nedenle bu frezeler daha sürdürülebilir ve güvenilir bir seçimdir.

Double Turbo frezelerle ve ZOMX16 uçlarla ilgili daha fazla bilgi almak için lütfen bölgenizdeki Seco temsilcisiyle iletişime geçin veya Double Turbo ürün sayfamızı ziyaret edin.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers