www.endustriweb.com
KOLLMORGEN

Kollmorgen’in Yeni 2G Hareket Sistemi

Tek Kaynaklı Çözümlerin ve Sistem Tabanlı Tasarımların Değerini Gösteriyor

Kollmorgen’in Yeni 2G Hareket Sistemi
 
AKD2G servo sürücü ve Kollmorgen'in yeni nesil AKM2G servo motoru, benzeri görülmemiş güç yoğunluğu ve kontrolü sağlamak için mükemmel bir şekilde bir araya getirilmiştir.

Radford, 11 Şubat 2020 – Kollmorgen, en güncel tek kaynaklı ve sistem tabanlı tasarımlar düşünülerek yola çıkılmış bir servo çözümü olan 2G Hareket Sistemini duyurdu. 2G Hareket Sistemi, Kollmorgen'in AKD2G servo sürücüsü ve AKM2G servo motorunun performans kapasitelerinden yararlanmak için özel olarak tasarlanmıştır. Motor ve sürücü, her elemanı ile (sürücü değiştirme frekansı, komütasyon algoritmaları, motor mıknatısları vs.) hassasiyetle uyum sağlayarak mühendislerin farklı üreticilerden bileşenleri tercih etmesi ile ortaya çıkabilecek ufak uyumsuzlukları ortadan kaldırmaktadır. Sonuç ise en zorlu uygulamalarda bile maksimum performans, etkililik ve verimlilik sağlayan bir sistem olur. Bu uygulamalar arasında şunlar vardır: endüstriyel baskı, lazer kesim, ambalajlama, robotik, muayene ve ölçüm, makine takımları, sargı tezgâhı ve gıda işleme.

2G Hareket Sistemi'nin ana faydaları şöyledir:

• Tasarım zarfını küçültmek: Yeni makine tasarımlarında AKM2G, tasarımcıların makinenin boyutunu, karmaşıklığını ve ayakizini azaltırken uygulamanın ihtiyacı olan güç ve performansı almasını sağlar. AKM2G ayrıca, motorun boyutunu artırmadan rakip motorlara oranla daha fazla performans almak için mevcut makinelere entegre edilebilir. AKD2G, sürücü boyutunu artırmadan SafeMotion seçeneklerine, genişletilebilir G/Ç'ye ve çift eksenli modelleri içerir.

• Artırılmış dinamik performans: AKM2G, aynı boyutta veya daha küçük pakette daha fazla tork ve güç vererek endeksleme ve hareket ile yerleşme sürelerini azaltabilir.

• Daha hızlı geliştirme ve devreye alma: 2G Hareket Sistemi, her sistem yapılandırmasında performansı optimize ederek çeşitli üreticileri ve bileşen tertiplerini değerlendirmek isteyen makine mühendislerinin zamandan ve çabadan tasarruf etmesini sağlar.

• Makine maliyetinde tasarruf: Tek kablolu tasarım, çift eksenleri sürücüler ve ortak mühendislik seçenekleri, malzeme ve makine montaj maliyetlerini azaltır. İyileştirilmiş motor ve sürücü verimliliği, enerji tüketimini azaltarak işletme maliyetlerini düşürür.

• Endüstri lideri özellikler: Chip TM üzerinde Kollmorgen Servo, SafeMotion monitörü, WorkBench GUI, genişletilmiş G/Ç, geniş geribildirim seçenekleri, tek ve çift kablolu seçenekler, mil, montaj ve konektör seçenekleri, tutma freni seçeneği ve daha fazlası.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers