www.endustriweb.com
RAYTEK

MI3 Multi ısı görüntüleme sistemi, artık endüstriyel analog iletişimi de destekliyor

Raytek, güç kaynağından ve ayrıca birbirlerinden izole edilmiş dört analog çıkışa sahip yeni iletişim kutusu ile temassız ısıyı görüntülemek amacıyla MI3 ürün hattını genişletiyor.Yeni 6TEDIN ray iletişim kutusuna en fazla dört MI3 algılama başlığı bağlanabiliyor. Her sinyal çıkışı 0/4..20 mA akım veya 0..5/10 V voltaj çıkışı olarak ayarlanabiliyor. Böylece kullanıcılar, iletişim altyapısında herhangi bir değişiklik uygulamaksızın, Raytek’in temassız kızılötesi teknolojisiyle, mevcut ölçümlerini kolaylıkla güncelleyebilmektedirler.

MI3 Multi ısı görüntüleme sistemi, artık endüstriyel  analog iletişimi de destekliyor
Yeni analog kutuda, kolay ön-konfigürasyon için optik olarak izole edilmiş röle çıkışı ve bir USB arayüzü bulunmaktadır. Dört analog çıkışının her biri, bir algılama başlığına atanarak ölçüm değerini veya sensör çalışma ortamı sıcaklığı değerini iletebilir. Modüler MI3 sistemi özellikle birden fazla ölçüm noktasına sahip uygulamalar için uygun maliyetli çözümler sunmaktadır. Analog kutuya ek olarak, isteğe göre Modbus ve Profibus arayüzlerine sahip veya tamamen IP65-nominal metal yuva içerisinde bulunan dijital iletişim kutuları seçeneklerini de içermektedir. Tüm hattın eşsiz özellikleri arasında sensör ve iletişim kutusu arasında dijital iletişim, her iletişim kutusu için sekiz sensöre kadar çoklu algılama başlığı tasarımı (dijital çıkışı olan kutular için), tak ve kullan özelliği için otomatik başlık yerleştirme ve -özellikle OEM´lerde kullanılan- 28 x 14 mm paslanmaz çelik algılama başlığındaki dünyanın en küçük bağımsız infrared pirometresi bulunmaktadır. MI3 sensörleri, bir dalgaboyu modelindeki tüm ısı aralıklarını kapsayarak kendi sınıfındaki herhangi bir modelden daha dinamik ve çok amaçlıdır. Uzun dalgaboyu (8-14 µm) modelleri -40 ile 600ºC ve 0 ile 1,000ºC arasındaki ölçüm aralığında kullanılmaktadır. Cam için özel bir sensör, 5 µm´de 250 ile 1,650 ºC arasındaki ısıları ölçmektedir. Entegre lazer görüşüne sahip, 500 ile 1,800 ºC (1 µm) veya 250 ile 1,400 ºC (1.6 µm ) için kullanılan kısa dalgaboyu algılama başlıkları yayılım değişimi durumlarında bile yüksek bir kesinlik ile ölçüm yapabilmektedir. Dayanıklı MI3 sensörleri mükemmel EMC özelliklerine sahiptir ve 120 ºC´ye kadar olan ortam sıcaklıklarında kullanılabilmektedir - ekstra soğutmanın gerekmiyor olması kurulumu kolaylaştırmakta ve maliyeti azaltmaktadır. Raytek ayrıca, basım, besin işleme, asfalt üretimi, plastik işleme ve makine durum görüntüleme gibi her türlü uygulamalar için değerli bir çözüm olan MI3 sistemini tamamlayan ve çok yönlü fonksiyonlar içeren özel DataTemp MultiDrop yazılımını da tedarik etmektedir.
Konu: Mevcut endüstriyel iletişim ortamlarına kolay entegrasyon için: yüksek güvenilirlikli, çok amaçlı MI3 ısı ölçümü artık dört analog sinyal çıkışına sahip.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers