www.endustriweb.com
HURON

HURON İstanbul’da bir ofis açıyor

Takım tezgahları alanında tanınmış bir üretici olan HURON 25 yıldan fazla bir süredir Türkiye’de bulunmaktadır. Şirketin yüksek hızlı işleme alanında dünya çağındaki liderliği ve bu ülkedeki ticari başarısı, doğal olarak yerel bağlantılarını daha yakından sağlamlaştırmak amacıyla İstanbul’da bir ofis açmasını sağlamıştır. Huron, 2-7 Ekim 2012 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak MAKTEK Fuarı boyunca Salon 5/Stand 502 ve Salon 3/Stand 311A’da olacak.

HURON İstanbul’da bir ofis açıyor
HURON Avrupa’nın kalbinde Fransa Strasburg’da yerleşik olup; hassasiyet ve güvenilirliği ile tanınan dikey işleme makineleri tedarik etmektedir. Bu dikey işleme makineleri en gelişmiş teknolojiyi barındırmakta ve yüksek kaliteli teknik hizmetler sunan giriş-seviyesi birimlerden oldukça geniş freze merkezlerine kadar çeşitlilik göstermektedir.

Huron’un gücü, büyük ticari başarı sağlayan yerel ortağı TEKNIKEL’le olan işbirliğinde yatmaktadır. “TEKNIKEL takım tezgahlarına yönelik tutkumuzu paylaşıyor. Satış ekibi, teknik bilgimizin kalıp-yapma ve havacılık endüstrisindeki çok sayıda müşteri arasında anlaşılmasını sağlayarak harika bir iş çıkardı. Huron için takım tezgahları tüketiminin 2010 ve 2011 yılları arasında %50 artış gösterdiği ve talebinin %80’ininden fazlasını ithal eden bir ülkede büyümeyi görmesi oldukça doğal” şeklinde konuşmaktadır HURON Türkiye’nin İdari Müdürü Dominique Lutz.

"Türkiye’de havacılık, kalıp-yapma ve otomotiv alanlarında büyük bir potansiyel pazar var. Oldukça kompleks ileri teknoloji parçalarını işlerken kalite ve yüzey durumu ile ilgili gerekli kriterleri karşılayarak bu pazarlarda yüksek verimli çözümler sağlayabiliyoruz. Örneğin; havacılık parçalarını kapsayan gereksinimler, oldukça zorlayıcı olabiliyor. Makinelerimiz bu tarz zorlayıcı gereksinimleri, tamamen karşılayabilmektedir. İngiltere’deki TriTech ya da Türkiye’deki TAI gibi müşteriler makineler ve işleme süreçleri dahil olmak üzere tecrübemizden faydalanıyor”.

"Türkiye’deki varlığımız ve geniş ürün yelpazemiz henüz ayak basmadığımız endüstriyel alanlarda da çözümler sunabilmemize olanak sağlamaktadır.”

Büyümesini daha da desteklemek için HURON önümüzdeki MAKTEK fuarına katılıyor. Huron, en son teknolojileri ve işleme süreci çözümlerini fuarda sunacak. “Fuar, pazarı değerlendirmek ve büyük bir maceraya başlamak için iyi bir fırsat olacak,” şekilde konuşmaktadır Dominique Lutz.

Huron – Salon 5 / Stand 502 ve Salon 3 / Stand 311A

HURON İstanbul’da bir ofis açıyor

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers