www.endustriweb.com
BALLUFF

Takip ve izleme kolaylaştı: tümleşik izlenebilir çözüm ürünleri

İzlenebilirlk, güvenilir üretim süreçleri sağlar, tam zamanında yapılacak teslimatları kolaylaştırır, yasal emniyete yardımcı olur ve ürün kalitesini temin eder. Sensor uzmanı ve RFID tedarikçisi Balluff bu alanda 25 yıllık bir tecrübeye sahiptir ve kapsamlı bir takip ve izleme çözümü sunar. Şirketin portföyü son zamanlarda yüksek sıcaklıktaki uygulamalar için yeni RFID teknolojilerini de kapsayacak şekilde genişletilmiştir ve bu teknolojiler genellikle yarı iletken endüstrilerde ya da otomotiv sektöründe sprey boyama hatlarında ve kurutma fırınlarında kullanılmaktadır.

Takip ve izleme kolaylaştı: tümleşik izlenebilir çözüm ürünleri
Balluff yalnızca esnek şekilde kombine edilebilir LF, HF ve UHF-RFID unsurları sunmakla kalmayıp ayrıca müşterilerinin yüksek teknik düzeyde bağımsız ve ekonomik izlenebilirlik çözümlerini gerçekleştirebilecekleri sabit barkod okuyucu çeşitleri ile de müşterilerine hitap etmektedir. Bir iş parçasına, iş taşıyıcısına ya da ekipmana doğrudan eklenecek veri taşıyıcılar üretim sekansının tüm aşamalarını ve partileri kayıt altına almaktadır. Bu işlem operasyon esnasında olmakta ve böylece veriler izlenebilirlik amacıyla gerçek zamanlı olarak ya da – yıllar sonra dahi – sonraki süreçte değerlendirilebilmektedir.

BIS serileri için RFID sistemleri ile Balluff oldukça zorlu ortamlar için endüstri içerisinde başarısını kanıtlamış çözümler sunmaktadır. Dayanıklı veri taşıyıcıları ve yüksek kapsamlı oranlarda okuma/yazma başlıkları çeşitleriyle tanımlama sistemleri materyal akışı izleme, otomatik montaj, depo ya da esnek üretim hatlarının kontrolü ve kalite temini aşamalarında da olsa neredeyse tüm uygulama sorunlarını çözmektedir.

Balluff yıllardır başarısı kanıtlanmış sistem entegratörleri ile başarılı bir şekilde çalışmakta olduğundan, kullanıcı her zaman kendi ihtiyaçları ile birebir uyan yüksek teknik düzeylerde bağımsız ve ekonomik çözümler almaktadır.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers