www.endustriweb.com
BRADY

Zorlu koşullar için ISO 7010 uyumlu güvenlik tabelaları

EN ISO 7010, 2013 yılında bütün AB üyesi ülkeler tarafından uygulanması beklenen, güvenlik tabelaları için yeni bir Avrupa standardıdır. Tesisleri, ürünleri ve insanları tanımlamada ve korumada tam çözüm sağlamada küresel lider olan Brady Şirketi, şimdi en zorlu koşullarda bile görülebilir olan ISO 7010 tabelaları üretmeye adanmış her türlü materyal, kaplama ve boyayı sunmaktadır.

Zorlu koşullar için ISO 7010 uyumlu güvenlik tabelaları
ISO 7010 güvenlik işaretinizi yapmanız için, Markware yazılımı ile beraber, PowerMark, GlobalMark ve BBP31 gibi işaret ve etiket yazıcılarının tüm serisi Brady tarafından sunulmaktadır.

ISO 7010 Standardı, profesyonel ve herkesin karşılaşabileceği tüm tehlikeli durumları ve maddelerin kapsayan yeni güvenlik işaretleri içermektedir. Yeni ISO 7010 standardının amacı, farklı ülkelerde ve kültürlerde anında teşhisi teşvik eden resimyazıları, yön işaretleri ve renkler kapsamından oluşan küresel güvenlik dilini ortaya koymaktır. Kaza önleme, yangına karşı koruma, sağlığa zararlı bilgiler ve acil durum tahliyesine ilişkin işaretler gözden geçirilmiş ve uyarlanmıştır.

Brady Şirketinde Avrupa Ürün Uyumluluk Yöneticisi olan Dominique Roosen, “Brady Şirketinde biz, yeni ISO standardındaki artırılmış güvenlik hedefini vurgulamaya yönelik elimizden geleni yapmak istiyoruz” diyor. “ Laboratuvarlarımızda ve arazideki testler sırasında, güvenlik işaretlerimizin en zorlu endüstriyel ortamlarda bile görünür olmasını garantiliyoruz. Brady, tüm kimyasal ve çözücülere, aşırı sıcaklıklara ya da uzun süre UV’ye maruz kalmaya karşı dayanacak materyaller, kaplamalar ve boya geliştirmektedir. Yeni güvenlik işareti çeşitlerimiz, geliştirilmiş güvenliğe yatırım yaptığınız zaman tehlike işaretlerinizin güncel kalacağını ve görünür olacağını aynı zamanda kazaların oluşmasını engellemede sizi tamamıyla destekleyeceğini garanti eder.”

ISO 7010 güvenlik işaretlerini oluşturmak için, PowerMark, GlobalMark ve BBP31 gibi işaret ve etiket yazıcılarının tüm ürün grubu, Markware yazılımıyla beraber Brady tarafından sunulmaktadır. İlave olarak, ISO 7010 Standardını karşılayan tüm çeşitlerde hazır yapılmış işaretler de mevcuttur.

Hâlihazırda ISO 7010’u ulusal standart olarak kabul eden ülkeler arasında Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Kıbrıs, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Almanya, İrlanda, İtalya, Hollanda, Slovakya, Slovenya, İsveç ve Birleşik Krallık bulunmaktadır. AB üyesi olmayan Norveç ve İsviçre de bunu kabul etmiştir. Avrupa Elektroteknik Standartlar Komitesi CEN/Cenelec, ISO 7010’u yeni standart olarak kabul etmiştir ve bu CEN/Cenelec üyelerinin ulusal standart organizasyonlarının bu standarda uyması gerektiği anlamına gelmektedir. ISO 7010’u hali hazırda kabul etmiş ülkelere ek olan bu ülkeler arasında Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Makedonya, Fransa, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Polonya, Portekiz, Romanya, İspanya ve Türkiye bulunmaktadır.

Bütün EN ISO 7010 güvenlik işaretlerinin komple genel bakışını gösteren bir posteri bedava sunuyoruz!

Zorlu koşullar için ISO 7010 uyumlu güvenlik tabelaları
Zorlu koşullar için ISO 7010 uyumlu güvenlik tabelaları
Zorlu koşullar için ISO 7010 uyumlu güvenlik tabelaları
ISO 7010 Standardını karşılayan hazır yapılmış işaretlerin tüm çeşitleri de mevcuttur.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers