www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco Tools sektör lideri Turbo Portföyüne, Turbo 16 Dik Kenar Frezesini ekledi

Üretkenliği artırmak ve işleme maliyetlerini düşürmeye yönelik olarak sürekli artan talep sebebiyle güvenli işlemler ve uzun takım ömrü her zamankinden daha fazla önem taşıyor. Seco Tools'un sunduğu yeni Turbo 16 her iki kriterde de standartları değiştiriyor.

Seco Tools sektör lideri Turbo Portföyüne, Turbo 16 Dik Kenar Frezesini ekledi

Turbo 16 group image.jpg

Etkileyici optimize özellikler sayesinde freze, çok çeşitli uygulama ve malzemelerde olağanüstü takım performansı sağlar. Rahat kesim hareketi ve düşük kesme kuvvetleri, daha az güç tüketimi ve daha az takım aşınması anlamına gelir. Takım ömrü %130'a kadar artırılabilir.

Turbo 16 ayrıca yüksek üretkenlik sağlar. Belirli frezelerdeki son derece yakın ağız aralığı, talaş kaldırma oranlarını %50'ye kadar artırır. Kapsamlı bilenmiş ve doğrudan preslenmiş uç çeşitleri, Turbo 16'ya olağanüstü esneklik kazandırır. Korozyona dayanıklı takım çeliğinden yapılan freze gövdeleri, iç soğutma sıvısına sahiptir ve 25 mm ile 250 mm (İngiliz ölçü birimi programında 1 ile 6 inç arası çaplar) arasındadır. Bu gövdeler, çok çeşitli arayüzler ve standart dönen tutucular ile uyumludur.

Turbo 16'nın zamanın ötesinde olduğunu kanıtlayan uçlar, karekod etiketlerine sahip ilk Seco Tools ürünleridir. Ürün ve parti bilgilerinin kayıtlı olduğu bu taranabilir kodlar, yeni Seco Assistant akıllı telefon uygulaması tarafından okunabilir.

Turbo 16 hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen bölgenizdeki Seco temsilcisiyle iletişime geçin veya www.secotools.com adresindeki Turbo 16 ürün sayfamızı ziyaret edin.

https://tekinfo.link/r5b84914372

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers