www.endustriweb.com
Kennametal

Kennametal, Havacılık ve Uzay endüstrisinde kullanılan bağlantı elemanları için tek bir adımda delik delme ve havşa açma özellikli HiPACS'ı tanıttı

Yüksek hassasiyetli takım, havacılık ve uzay endüstrisi uygulamalarında tek bir işlemde dar toleranslar sağlar ve delik başına maliyeti önemli ölçüde azaltır


Kennametal, havacılık ve uzay endüstrisinde kullanılan bağlantı elemanları delikleri için HiPACS Delik delme ve Havşa açma sistemini tanıttı. Tek bir işlemde delik delme ve pahlı delikler için tasarlanan yüksek hassasiyetli takım, havacılık ve uzay endüstrisinin koşulsuz doğruluk hassasiyeti gereksinimlerini karşılarken kompozit, titanyum ve alüminyum uçak kaplama yüzeylerinin işlenmesinde daha uzun takım ömrü sağlar.

Kennametal Ürün Müdürü Georg Roth, "Günümüzde çoğu bağlantı elemanı deliğini delmede uzun teslim süreleri gerektiren siparişe göre üretilen karmaşık takımlar kullanılmaktadır" diyor. "HiPACS sisteminde, matkap ve pah kırma uçlarının birbirlerinden bağımsız olarak konumlandırılmasına olanak sağlaması nedeniyle, hızlı teslimat ve delik başına düşük maliyet için genel satış için üretilmiş standart ve satışa hazır bileşenler kullanılmaktadır. "Dahası, havacılık ve uzay endüstrisinin bağlantı elemanı deliği için gerekli olan pah toleranslarını tek bir işlemde sağlayabilen piyasadaki tek değiştirilebilir uçlu delik delme ve havşa açma sistemidir."

Kennametal, Havacılık ve Uzay endüstrisinde kullanılan bağlantı elemanları için tek bir adımda delik delme ve havşa açma özellikli HiPACS'ı tanıttı

Kennametal’in HiPACS sistemi, Bir kısaltma kovanı, havşa frezleme ucu ve karbür matkabı kapsayan üç bileşenden oluşan uygun maliyetli ve montajı kolay bir sistemdir. Sistem, herhangi bir standart hidrolik takım tutucu ile birlikte kullanılır.


Üç basit bileşen, müşteri özellikli takım ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır
Standart bir hidrolik takım tutucuya bağlamak üzere tasarlanan HiPACS modüler sistem, montajı hızlı ve kolay olan üç bileşenden oluşur:
-Yerleşik yüksek hassasiyetli uç yuvası yatağına sahip bir kısaltma kovanı. Standart bir hidrolik takım tutucu ile biraraya getirilen bu bileşen son derece yüksek güvenilirlikli bağlama ve 3 mikrondan (µm) fazla olmayan salgı sağlayarak takım ömrünü ve delik kalitesini önemli ölçüde artırır.
-PCD havşa açma ucu. Bu, pahalı müşteri odaklı çözüm özellikli kademeli matkaplara olan ihtiyacı ortadan kaldırarak, , endüstrinin hassasiyet beklentilerini karşılarken üretim maliyetlerini düşürmektedir.
-İki seri, hem elmas kaplı hem de PCD uçlu karbür matkap, tipik bir havacılık ve uzay endüstrisi montajlarında yer alan tüm malzeme birleşimlerini kapsar. Ayrıca, düz silindirik şaftlı takımlar 10 mm artışlı takım boyu ayarlamalarına olanak verir.


Kennametal, Havacılık ve Uzay endüstrisinde kullanılan bağlantı elemanları için tek bir adımda delik delme ve havşa açma özellikli HiPACS'ı tanıttı
HiPACS sisteminde standart PCD uçlu veya elmas kaplamalı karbür matkaplar kullanır

Yeni HiPACS delik delme ve havşa açma sistemi, genellikle havacılık ve uzay endüstrisi uygulamaları için öngörülen tüm tezgahlarda kullanılabilir. Tezgahların robotik kolların sonunda bulunan tutma görevi yapan uç kısımlarda olduğu gibi daha az kararlı koşullarda, elmas kaplamalı karbür matkaplar mükemmel takım ömrü ve delik kalitesi sağlar. Öte yandan PCD uçlu matkaplar, köprülü tezgahlardaki gibi tutarlı koşullarda mükemmeldir.

HiPACS, endüstri standardı bir arayüz ile herhangi bir CNC tezgahında kullanılabilir ve çeşitli delik delme ve havşa açma uygulamaları için uygundur.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers