www.endustriweb.com
Lantek News

Lantek, EuroBLECH Dijital İnovasyon Zirvesine başarılı katılım sağladı

Sac levha üreticilerinin bilişim uzmanı olan firma, EuroBLECH Dijital İnovasyon Zirvesi yazılım çözümleri ve sunumuyla büyük ilgi topladı.

Lantek, EuroBLECH Dijital İnovasyon Zirvesine başarılı katılım sağladı
Lantek Veri Alanı Müdürü, José Antonio Lorenzo Çarşamba günü “Veriler: Sac levhanın diğer ham maddesi - zorluklar ve fırsatlar,” sunumunu yaptı. 28 Ekim 2020.

Üretimde bilişim uzmanı Lantek EuroBLECH'te sanal da olsa bir başarılı yılı daha geride bıraktı. Bu yılki EuroBLECH Dijital İnovasyon Zirvesi sac levha üreticileri fuarının çevrimiçi versiyonuydu. Lantek’s çok kapsamlı üretim çözümleri dijital fuarın ziyaretçilerinin de çok ilgisini çekti.

Özellikle Lantek Veri Alanı Müdürü José Antonio Lorenzo tarafından yapılan “Veriler: Sac levhanın diğer ham maddesi - zorluklar ve fırsatlar,” sunumuna bir çok çevrimiçi ziyaretçi katıldı. Katılımcılar dijital dönüşümlerinde, Lantek'in son 30 yılda sac levha imalatçısı büyük, küçük firmaları desteklemekte kazandığı uzmanlıktan yararlanma fırsatı buldu.

José Antonio Lorenzo, EuroBLECH Dijital İnovasyon Zirvesinde dinleyicilere, sac levha işlemek bizim ve sizin işiniz, mümkün olan en verimli şekilde çalışmanızı sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz," şeklinde konuştu. "Bugün şirketinizdeki diğer bir ham maddeden, yani verilerden bahsetmek istiyorum," diye ekledi.

Lorenzo'nun katılımı Lantek'in EuroBLECH sanal konferans serisine katkısının bir parçasıydı. 15 dakikalık sunumda, Lorenzo'nun vurguladığı temel konular kısa, açıklayıcı videolarla pekiştirildi. Sonrasında aynı uzunluktaki canlı Soru Cevap kısmında, Almanya, Avusturya ve İsviçre Satış Müdürü Christoph Lenhard müşterilerden gelen sık sorulan soruları Lorenzo'ya sordu.

Konferans serisine katılımlarınına ek olarak, ziyaretçiler 17 çevrimiçi Lantek uzmanıyla gerçek zamanlı görüşmeler yapmak veya bağlantı kurmak için başvuru yapma olanağı da buldu. Bu canlı sohbetlerde Lantek uzmanları ziyaretçilerin özel sorularını yüz yüze cevapladılar ve başlangıç seviyesinde iş irtibatları kurdular. Lenhard, “İlgilenen ziyaretçiler ve müşteriler bu yeni görüşme şeklini çok iyi benimsediler,” şekinde konuştu. “Diyalogların çoğu portföyümüzün yardımcı olabileceği özel kullanım senaryoları ile ilgiliydi. Bir çok potansiyel müşteri işlemlerini mevcut krizde nasıl hızlıca dijitalleştirmeleri gerektiğini anladı," diyerek sözlerini tamamladı.

Dijitalleşme kendi başına bir son nokta değil

Lorenzo sunumunda, dijitalleşmenin bir son nokta olmadığını, "sadece diğer ham maddenizin, yani verilerinizin kullanımı olduğuna" dikkat çekti. "İşletmeniz için en iyi şekilde yararlanmak için verileri tanımlamalı ve temizlemelisiniz," diye de ekledi. Sonrasında standartlaştırılmış veri toplama ve denetleme yöntemlerinin yanı sıra tanımlı bir veri akışıyla, ayrı sistemlerin nasıl bağlanabileceğini ve böylece daha etkin hale getirilebileceğini de açıkladı. Bu da işletmenin içgörülerini ve veri odaklı karar almasını geliştirecek ve dolayısıyla üretimin verimliliğinin ve müşterilerle ilişkilerin gelişmesini sağlayacak. Lorenzo, "Verilerini kullanmada net bir stratejisi olmayan firmalar gelecekte rekabette kesin geri kalacaklar," tahmininde bulunuyor.



Daha fazla bilgi sahibi olmak isteyenler EuroBLECH Dijital İnovasyon Zirvesi sırasında sanal fuar standı sayfasında yer alan yedi videodan birini izleyerek Lantek'le çalışmanın avantajlarını öğrenme fırsatı yakaladılar. Lenhard, "Bu bizim için tamamen yeni bir formattı," dedi. Çevrimiçi fuarla ilgili sonuç olarak "Özellikle böyle bir zamanda yüz yüze fuarlara çok iyi bir alternatif oldu" şeklinde konuştu.

www.lantek.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers