www.endustriweb.com
ProSoft Technology

Thomas Crone: ProSoft Technology® Inc. Şirketinin yeni Başkanı ve CEO’su.

Dünya çapında önde gelen endüstriyel iletişim şirketlerinden biri olan ProSoft Technology, Inc. Thomas Crone'ninBaşkanlık ve CEO pozisyonlarını kabul ettiğinimemnuniyetle bildirmektedir.

Thomas Crone: ProSoft Technology® Inc. Şirketinin yeni Başkanı ve CEO’su.
ProSoft Technology Yönetim Kurulu Başkanı, Gary Joke “ProSoft'un yeni CEO'suna ilişkinarayışımız geçtiğimiz ilkbaharda başlamıştı” diye belirtmektedir. “Korn/Ferry Internationalşirketinin yönetici arama ekibinin yardımları ve rehberliği ile önde gelen küresel işletmeler,endüstriyel otomasyon teknolojisi, küresel satışlar, pazarlama ve genel iş idaresi alanlarındatecrübe ve uzmanlık sahibi olan bir aday arıyorduk. En önemlisi, ProSoft kültürü için uyumluolacak birini arıyorduk. Thomas Crone bu anlamda bütün kriterlerimizi karşıladı”.

Thomas Crone, ProSoft Technology'yi bir üst seviyeye taşımasına yardımcı olacak geniş bir tecrübeyle geliyor. Son olarak proses kontrol ve otomasyon çözümleri tedarikçisi olan Valin Corporation bünyesinde BaşkanYardımcısı ve Pazarlama Kurulu Başkanı olarak göreveler üstlenmiştir.

Valin bünyesinde çalışırken, beş şubeden, 15 işletmeden ve 250 çalışandan oluşanABD-merkezli küresel bir dağıtım idaresinden sorumlu olarak görev yapmaktaydı. Thomas Crone'unliderliği ve yönlendirmesi sayesinde şirketin organik satışı yükselmiştir. Şirket Inc. Magazinedergisinin Amerika'nın en hızlı gelişen şirketleri ve Business Journal dergisinin Silikon Vadisininen büyük ve en hızlı gelişen şirketleri listelerinde yer almıştır.

Thomas Crone “ProSoftTechnology'nin gelişimini bir süredir takip ediyorum ve olağanüstü ürünlere sahipolan bu güçlü markayı temsil etmek üzere teklif almaktan dolayı şeref duyuyorum.” diyebelirtmektedir. “Beni ProSoft'a çeken hususlardan bir tanesi küresel olarak düşünen ancakbölgesel olarak hareket eden bir şirket olmasıydı. Bu felsefe kuruluşun tüm parçalarınauzanmaktadır. Satış ve destek işlemleri lokal olarak bölgenizde, sizin zaman diliminizde çalışan ve dilinizi konuşan kişilertarafından gerçekleştirilmektedir.

ProSoftTechnology'nin kuvvetli olduğunu düşündüğüm bir diğer özelliği ise şirketin tüm alanlarına yansıyan hevesli, iş bitirici, olağanüstü tutum olmuştur. Bu dinamik grubun bir parçası olarak uzun yıllar çalışmak için sabırsızlanıyorum.”

Thomas Crone, San Francisco Bay bölgesinden Bakersfield bölgesine taşınmıştır ve eşi Nancy önümüzdeki aylar içerisinde kendisine katılacaktır.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers