www.endustriweb.com
Parker News

Parker’ın yeni GVM310 PMAC motoru, kara yolu ve arazi tipi elektrikli ve hibrit ticari araçlara yönelik yüksek performanslı motor ve jeneratör çözümü sağlar

Global Vehicle Motor'u, yürürlükteki mevzuatla uyumluluk sağlamak için yüksek güç yoğunluğu ve düşük bakım çözümü sunar.

Parker’ın yeni GVM310 PMAC motoru, kara yolu ve arazi tipi elektrikli ve hibrit ticari araçlara yönelik yüksek performanslı motor ve jeneratör çözümü sağlar
Parker'ın çekiş ve elektro-hidrolik pompalar için tasarlanan yeni GVM310 yüksek güçlü sabit mıknatıslı motoru, araç hizmet performansı gereksinimlerini karşılamak için en iyi çözümü sunar.

Hareket ve kontrol teknolojilerinde dünya lideri olan Parker Hannifin; yüksek güçlü, sabit mıknatıslı AC motora sahip (PMAC) Global Vehicle Motor (GVM) serisine yeni bir üye eklediğini açıkladı. GVM310, 310 mm'lik bir şasiye sahip olup kara yolu ve arazi tipi ticari elektrikli araçlar (EV) ve hibrit elektrikli araçlar (HEV) için bir çekiş çözümü sağlar. Bunlara inşaat araçları, şehir otobüsleri, hafif inşaat ve malzeme-maden araçları dâhildir.

Parker marka hidrolik pompalarla birlikte kullanıldığında, GVM serisi, müşterilerin daha önce tamamen hidrolik uygulamaların elektrifikasyonuna olanak tanıyan elektro-hidrolik pompa (EHP) çözümlerini gerçekleştirmelerine de yardımcı olabilir.

GVM310'un kullanılması, yüksek verimlilik/düşük enerji tüketimi dâhil olmak üzere çok sayıda fayda sağlayabilir ve bu da sıkı şekilde uygulanan enerji mevzuatıyla uyumluluğu sağlar. GVM serisi, CO2 ayak izini azaltır, son derece sessizdir ve yüksek güvenilirlik seviyesi sayesinde operatörler için bakım ihtiyacını ve istenmeyen kesintileri azaltır. 147-409 kW aralığında değişen pik güç değerleri sunan seçenekler mevcuttur. Seçeneklerin hepsi, yüksek güç yoğunluğuna ulaşır. Bu da genel çözümlerin boyutu ve ağırlığı en aza indirilerek tasarımın müşteriler için kolaylaştırılabileceği anlamına gelir.

GVM310, yüksek güçlü bir motor olarak kullanılabilmesinin yanı sıra, etkili batarya yönetimi, daha uzun hizmet ömrü ve indüksiyon teknolojilerine kıyasla %30'a varan enerji tasarrufu sağlayan bir jeneratör olarak da kullanılabilir. Yüksek hızlı uygulamalar için düşük akışlı modeller veya düşük hızlı uygulamalar için yüksek akışlı türevler olarak kullanılabilirlik, çok yönlülüğü artırır.

GVM serisi, performansı ve güvenilirliği artıran çok çeşitli teknik özellikler içerir. Bunlar arasında; kayıpları azaltmak için yeni ve daha ince bir laminasyon tasarımı, patentli bir soğutma sistemi ve temiz, yağsız bir tasarım sayılabilir.

GVM310’un 310 mm'lik şasi boyutu, 142 mm ve 210 mm yığın uzunluklarına sahip mevcut birimleri tamamlar.

Parker'ın GVM serisi hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen şu sayfayı ziyaret edin: https://ph.parker.com/gb/en/gvm-global-vehicle-motors-for-mobile-applications

www.parker.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers