www.endustriweb.com
Sensopart

LED yakınlık anahtarı FT 10-RH: tüm tutuculara uyacak kadar küçüktür

SensoPart küçük sensör serisini genişletmiştir. Ürün çeşitleri lazer sensörlerine ek olarak, uyarlanabilir arka plan baskısı ve güçlü ışık-emici nesneler için mavi ışık sürümü ile yakınlık anahtarı da dâhil olmak üzere LED sensörleri de sunmaktadır.

LED yakınlık anahtarı FT 10-RH: tüm tutuculara uyacak kadar küçüktür
Pressefoto_F10_Roboter.jpg
LED yakınlık anahtarı FT 10-RH, yeni sensörler arasında öne çıkan özel bir üründür: değişiklik yapmaksızın farklı nesneler ve uygulamalar için uyarlanabilmesini sağlayan ayarlanabilir arka plan baskısı sunmaktadır. 70 mm'lik maksimum tarama aralığı, sensör boyutu için eşsiz bir özelliktir. Sabit odak yakınlığı anahtarları aynı zamanda arka plan baskısı ile donatılmıştır ve 15mm, 30 mm veya 50 mm'lik tarama aralıkları ile mevcuttur.

SensoPart'ın F 10 sensörlerindeki arka plan baskısı, ASIC düzeninin kullanılmasıyla gerçekleştirilen uzaklık ölçümüne dayanmaktadır. Bu işlevsel özellik oldukça-hassas uzamsal çözünürlüğü sunmaktadır ve böylece nesneler güvenilir bir şekilde ışık arka planları veya yansıtıcı makine parçaları önünde - hangi renkte veya yüzey düzleminde olursa olsun - fark edilmektedir.

Sadece 21.1 x 14.6 x 8 mm3 ölçümünde ve 3 g ağırlığında olan, küçük yakınlık anahtarları doğrudan robot tutucusu üzerine monte edilebilir ve böylece seç-ve-yerleştir uygulamaları için idealdir. Çalıştırma sistemlerinde, kurulum robotbiliminde ve yüksek derecede bütünleştirilmiş makinelerde alan tasarrufu sağlayan kurulumlar veya düşük-maliyetli alternatif fiber-optik sistemler için oldukça uygundur.

Tek model, çeşitli uygulamalar

Yukarıda bahsedilen yakınlık anahtarına ek olarak, kırmızı iletici LED ile birlikte, SensoPart aynı zamanda mavi ışık sürümünü sunmaktadır (sabit odağı 30 mm). F 10 mavi ışığı özellikle güneş hücreleri gibi güçlü ışık-emici nesnelerin tespit edilmesi için geliştirilmiştir. F 10 serisinin yeni ürünlerinden bir diğeri ise yüksek çalışma aralığı (1.6 m'ye kadar) ve işleme işlevi olan LED ışığı geri yansıtan ışık bariyeri FR 10-R'dir.

Yeni eklentiler sayesinde, SensoPart'ın minik F 10 serisinin kullanıcıları çeşitli uygulamaları tek bir model ile yerine getirebilmektedir. Sadece farklı işlevsel prensiplerin (uyarlanabilir arka plan baskısı içeren yakınlık anahtarları, arka plan baskısı içeren sabit odak yakınlık anahtarları, geçen ışın ve geriye yansıtıcı ışık bariyerleri) mevcut olması ile kalmamaktadır, aynı zamanda çeşitli ışık kaynağı seçenekleri (lazer, kırmızı ışık LED, mavi ışık LED) de vardır.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers