www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco Tools ve iş ortaklarının ev sahipliğinde gerçekleştirilen ''Üretimde en iyi uygulamalar'' sanal etkinliği Inspiration through Innovation (Yenilikten Alınan İlham) 2021, hassas tıbbi cihaz üretimine odaklanıyor

21 Nisan Çarşamba ve 22 Nisan Perşembe günlerinde, Seco Tools ve sektördeki iş ortaklarının ev sahipliğinde her yıl düzenlenen Inspiration through Innovation (Yenilikten Alınan İlham) etkinliğinde ilk defa Tıbbi Cihaz sektöründe hassas üretime odaklanılacak.

Seco Tools ve iş ortaklarının ev sahipliğinde gerçekleştirilen ''Üretimde en iyi uygulamalar'' sanal etkinliği Inspiration through Innovation (Yenilikten Alınan İlham) 2021, hassas tıbbi cihaz üretimine odaklanıyor

Seco Tools Satış Müdürü ve Global Tıbbi Cihaz Üretimi Başkanı Lahoucine Akechtabou'nun konu hakkındaki açıklamaları şöyle: "Hassas tıbbi cihaz üretimi dünyanın çeşitli bölgelerinde yaygın; bu nedenle beş saatlik programı iki günde üç kez gerçekleştirerek mükemmel bir müşteri deneyimini üç farklı zaman dilimindeki insanlara sağlamayı hedefliyoruz: Avrupa, Amerika ve Asya-Pasifik. Daha da erişilebilir hale getirmek için içerik; İngilizce, Fransızca, Almanca ve Mandarin Çincesi olarak sunulacak."

ITI, iş parçası üretim zorluklarına ortak çözümler sunarak üretimde yenilik arayışında iş birliğinin değerini ortaya koymaktadır.

Seco Tools Birleşik Krallık Yenilik İş Ortaklıkları Müdürü David Magnall'ın açıklamaları şu şekilde: "İş ortaklarımızla birlikte katılımcılarımıza ilham vermek için bir gösteri ve seminer programı oluşturduk. Tüm şirketler tek başına çalıştıklarında artımlı süreç iyileştirmeleri sağlayabilir ancak tezgah takımı üreticileri, CAD-CAM programcıları, simülasyon uzmanları, soğutma sıvısı sağlayıcıları ve metrologlarla birlikte çalışan Seco Tools, müşterilerimiz için üretimi artırmayı veya maliyetleri azaltmayı en az %50 oranında hedefliyor. ITI bunun nasıl gerçekleştirildiğine dair harika örnekler sunuyor."

Tıbbi Cihaz ITI'sında katılımcılar; tibial tepsi, femoral diz, kemik plakası, kalça çanağı, kalça stemleri ve raspaları gibi ortopedik bileşenlerde yaşanan yaygın hassas üretim zorluklarının üstesinden gelmeyi iş birlikçi bir yaklaşımla öğrenecekler.

Bu işleme gösterimleri, tıbbi cihaz üreticilerinin karşılaştığı büyük sorunları ele alan seminer sunumlarıyla tamamlanacak: Katkı maddesi üretimi ve ilgili inceleme teknolojileri, tıbbi cihaz üretim segmentinin teknik mühendislik beceri eksikliğini kapatmaya nasıl yardımcı olabileceği, üretim süreçlerindeki kesintileri giderme ve daha fazlasını bulabileceksiniz.

Sekizinci yılındaki Inspiration through Innovation (kısaca ITI), geçmişte genel mühendislik ya da havacılık üretimine odaklanmıştı. Ekim 2020'de Seco Tools ve iş ortakları, tamamen çevrimiçi olan ilk sanal ITI'ya ev sahipliği yaparak dünyanın dört bir yanından katılımcıların erişebilmesini sağladı.

Tıbbi Cihazlara yönelik Inspiration through Innovation 2021 için kayıtlar açıldı. Daha fazla bilgi almak ve kaydolmak için etkinlik web sitesini ziyaret edin: event.secotools.com/MedicalITI2021


  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers