www.endustriweb.com
FAULHABER GROUP

İlave bir pazar için satış, servis ve tahrik uzmanlığı

FAULHABER Avusturya, Macaristan'daki müşterileri doğrudan desteklemeye başlıyor. 1 Ağustos 2021'den itibaren FAULHABER Avusturya, Macaristan'ın satış ve servisini devralacak. Komşu ülkedeki müşteriler böylece mikro tahrik uzmanlarının doğrudan ve kapsamlı desteğinden yararlanabilecekler.

İlave bir pazar için satış, servis ve tahrik uzmanlığı

"Macaristan, bir hayli dinamik olan ekonomik gelişimi ile tanımlanabilir. Bu son derece ilgi çekici marketi gelecekte daha da yoğun olarak geliştirmeyi arzuluyoruz," diyor FAULHABER Avusturya Bölge Satış Müdürü Martin Kellner. "Özellikle laboratuvar ekipmanı, tıbbi teknoloji ve otomasyon teknolojisi alanlarında, bazıları zaten bizim müşterimiz olan birçok yenilikçi şirket var. Doğrudan değişimde, ortaklarımıza ve gelecekteki müşterilerimize daha da iyi tavsiyelerde bulunabiliyoruz ve projelerini destekliyoruz."

Avusturya ve Slovenya'ya ek olarak, FAULHABER Avusturya şimdi doğusunda yer alan komşu ülkede de doğrudan satışları devralıyor. "Viyana'daki merkezimizden Macaristan'daki en önemli endüstriyel lokasyonlara çok hızlı bir şekilde ulaşılabiliyor. Müşterilerimize bireysel uygulamaları için optimum tahrik çözümünü seçme konusunda doğrudan destek sağlayacak ve ürün geliştirmelerine özel bilgi birikimimizle katkıda bulunacağız. Ürünlerin yüksek kalitesine ek olarak, bu tür teknolojik işbirlikleri, diğer ülkelerdeki birçok ortak şirketin halihazırda yararlandığı özel güçlerimiz arasında."

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers