www.endustriweb.com
EWON

eWON Flexy

eWON Flexy, OEMlerin ve sistem bütünleştiricilerinin uzaktaki cihazlarını iletişim teknolojilerinin sürekli olarak değiştiği bir ortama (2G, 3G, 4G, WiFi,…) bağlamalarını ve çok değişkenli alan ekipmanı ile evrensel olarak iletişim kurmasını sağlayan dünyanın ilk modüler endüstriyel M2M yönlendiricisidir. Dört genişletilmiş kart içerebilen Temel modül kavramı ile Flexy, son kullanıcılara yönelik basit seri, MPI veya Profibus ağ geçidinden Ethernet’e, 3G modem yedek parçasından WiFi LAN yönlendiricisine kadar neredeyse sınırsız olasılık sunmaktadır.

eWON Flexy
eWON Flexy gelişen iletişim teknolojilerine ayak uydururken diğer yandan eski radyo ve çevirmeli ağ altyapısını değiştirme fırsatı sunmaktadır. Veri toplama ve uzaktan erişimi bir araya getirerek Flexy, kullanıcıların uyarıları almasını, verileri görüntülemesini ve endüstriyel alanların sorunlarını düşük maliyetli çözümler ile gidermesini sağlamaktadır.

İletişim teknolojilerinin sürekli ve hızlı gelişimine endüstrinin ayak uydurması gerekmektedir Birkaç yıl önce en güncel sürüm 2G (GPRS) iken artık herkes 3G veya G'den (LTE) bahsetmektedir. Kablosuz teknoloji artık endüstri içerisinde çok yaygındır. Teknolojilerin durmak bilmeyen bu evrimi doğası gereği tutucu olan endüstriyel dünya ile çelişmektedir. eWON CEO'su Serge Bassem bu konuda şunları paylaşmıştır: "Üretici, bir çözümü onaylayıp uyguladığı zaman en az on yıllık bir süreklilik dönemi talep etmektedir."
Esnek yönlendirici konsepti: Dünyada ilk!
eWON Flexy, iletişim teknolojilerindeki geliştirme ihtiyacını ürün değiştirmeye gerek olmadan karşılamaktadır. EWON CEO'su şunları paylaşmıştır: "Esneklik kavramı endüstri için yenidir. PLCler için yaygındır ancak yönlendiriciler için bir ilktir.” Bu yenilik ile iletişim teknolojilerin sürekli olarak değiştiği bir ortamda uzak alanlara bağlanılması ve PLCC, HMI, IP kamerası, enerji metresi, sensörler gibi kullandıkları iletişim araçlarına bakılmaksızın çeşitli alan cihazlarının evrensel iletişim ihtiyacı sağlanacaktır.

Yeni eWON Flexy yönlendiricisi çeşitli seviyelerde esneklik sunmaktadır. İlk olarak WAN esnekliği kullanıcıya genişletilmiş kartı internete bağlama seçeneği sunmaktadır: LAN, RTC, WiFi, CDMA, 2G, 3G. Ayrıca, temel modül ve genişletilmiş kartı cihazlara bağlama seçeneği sunan ALAN esnekliği: dört-portlu Ethernet anahtarı, RS232/422/485 seri portları, MPI/Profibus portu. Son olarak, eWON Flexy veri günlüğü ve alarm bildirisi gibi katma değerli hizmetleri sunmayı kolaylaştıran uygulamalar sağlamaktadır.

Serge Bassem şunları paylaşmıştır:"Bu esneklik en büyük gücümüzü göstermektedir: uyumluluk. Her biri kendi PLC ürününü geliştiren farklı ortaklar ile çalışıyoruz. Bu nedenle yönlendiricilerimiz, bu APIler ile uyumlu olan standart ve açık iletişim araçları kullanmakta ve bu şekilde bağlantıyı kolaylaştırmaktadırlar. Artık Flexy ile birlikte bu işlemler çok daha kolay hale gelecektir."

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers