www.endustriweb.com
EPLAN

Yeni Hizmet: Eplan Marketplace

Bu projeyi kim destekleyebilir?.

Çözüm sağlayıcı Eplan yeni bir hizmeti kullanıma sunuyor. Eplan Marketplace, mühendislik, kontrol panosu imalatı, panel yapımı ve danışmanlık gibi alanlarda faaliyet gösteren CAE yazılımı ve hizmet sağlayıcılarının kullanıcılarını birbirine bağlayan uluslararası bir platform görevi görüyor. Bu tür Eplan ortamlarındaki hizmet sağlayıcılarına hızla erişebilir olmak, herhangi bir kaynak sorunu durumunda dahi proje üzerinde sorunsuz bir şekilde çalışılmasını mümkün kılıyor.


Yeni Hizmet: Eplan Marketplace

"Dünyanın her yerindeki müşterilerimizin başarılı olmasını istiyoruz," şeklinde özetliyor yeni hizmeti Eplan Strateji ve Kurumsal Programdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Marco Litto.

Yeni Eplan Marketplace yayında ve dünya çapındaki şirketlerin Eplan'ın kapsadığı alanlardaki hizmet sağlayıcılarına hızlı erişim gerçekleştirmesi mümkün kılınıyor. Eplan'ın web sitesi üzerinden erişim sağlanan bu platformda, Eplan uygulamaları ile ilgili hizmet sunan sağlayıcıları aranabiliyor.

Zamanınızı aramakla değil, bulmakla geçirin

Eplan bünyesinde bu hizmeti hayata geçirenler için hedef açık: "Dünya çapındaki tüm müşterilerimizin başarılı olmasını istiyoruz," diyor Eplan Strateji ve Kurumsal Programdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Marco Litto. Günlük bazda yürütülen işler, proje faaliyetinin veri hazırlama ve entegrasyon bakımından birçok engeli olduğunu, şirketlerin de bazen kendi başlarına bu durumun üstesinden gelemediklerini gösteriyor. Çoğu zaman destek olarak personel kaynaklarına da ihtiyaç duyuluyor. Bu durum da şu soruyu akla getiriyor: CAE yazılımı alanında, özellikle de Eplan ortamında, hangi sağlayıcı bunun için uygun? Bunun peşine de özellikle Eplan uzmanlığının daha az kapsama alanına sahip olduğu daha büyük ülkelerde zorlu bir arama süreci başlıyor. Şimdiye kadar Eplan Sales, şirketlerle iletişim kurulmasına yardımcı oluyordu. Bu arama süreci Marketplace ile bundan böyle daha da kolay hale getiriliyor.

Uluslararası tedarikçilere hızlı erişim

Eplan Pazaryeri üç sektöre ayrılmış durumda: “Mühendislik Hizmetleri” sektörü, şema oluşturma, donanım tasarımı veya cihaz verilerini ayarlama gibi hizmetleri içeriyor. Şirketler, proje darboğazlarını telafi etme gibi durumlarda aradıklarını bulabiliyorlar. “Modül İmalat Hizmeti” sektörü, kontrol panosu mühendisliği, panel yapımı, kablo montajı ve kablo tesisatı oluşturma hizmetlerini ele alıyor. “Genel Danışmanlık”, ERP, PLM veya yazılım geliştirme (PLC, görselleştirme, vb.) alanlarında ortak müşterilere danışmanlık yapan hizmet sağlayıcılarını içeriyor. Kullanıcılar, kullanılan yazılımı, hizmet türünü veya ülkeye özgü bölgeyi arayarak hangi sağlayıcıların hangi görevlere uygun olduğunu filtreleyebiliyor. Şirketlerle iletişim doğrudan platform üzerinden de başlatılabiliyor.


Yeni Hizmet: Eplan Marketplace
Eplan Marketplace.jpg: Harita bazlı görünüm hangi tedarikçilerin uluslararası pazar ortamında destek sağlayabileceğini bulmayı kolaylaştırıyor.

Test edilmiş kalite ana prensip
Sistem nasıl çalışır? Servis sağlayıcılar web sitesi üzerinden ücretsiz olarak kayıt olabilirler. Eplan Marketplace için katılım gerekliliği kanıtlanmış niteliklere sahip olunmasıdır Buna örnek olarak Eplan Sertifikalı Mühendis eğitimi almış bir çalışan veya en az bir referans müşteriden alınan değerlendirme verilebilir. Eplan yöneticileri sağlayıcıyı ve nitelikleri doğrulayıp başarılı bir kontrolden geçirdikten sonra ilgili şirket Marketplace içerisinde listelenir. Listeleme ve kullanım doğal olarak ücretsizdir. Kullanıcılar, hizmet sağlayıcısına soru göndermek için iletişim formunu kullanabilir - hizmetler daha sonra Marketplace dışında kabul edilip faturalandırılır. Diğer ilgili tarafların gelecekteki hizmet sağlayıcılarını seçmelerine yardımcı olması açısından platforma geri bildirim de bırakılabilir.


Yeni Hizmet: Eplan Marketplace
Services.jpg: Marketplace'in amacı: Dünya üzerinde Eplan ortamında yer alan hizmet sağlayıcılarına hızlı erişim sağlamak

60 Küçük ve orta işletmeler halihazırda platform üzerinde listelenmekte olup,Çözüm sağlayıcısı Eplan bu noktada sunulan hizmet sayısını arttırmayı planlıyor. Mühendislik ortamında eşdeğer uzmanlığa sahip küresel şirketler de Marketplace platformuna kayıt olma noktasında teşvik edilmektelerdir.

Daha fazla bilgi için
https://www.eplan-software.com/eplan-marketplace

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers