www.endustriweb.com
Seeq

Seeq, Aramco ile Endüstriyel Dijitalleşme Anlaşmasını Duyurdu

Seeq yazılımının devreye alınmasıyla, Aramco'da veriye dayalı kararları desteklemek için üretim anlayışları genişletilecek

Seeq, Aramco ile Endüstriyel Dijitalleşme Anlaşmasını Duyurdu

Üretim ve Endüstriyel Nesnelerin İnterneti (IIoT) alanında gelişmiş bir analitik yazılım sağlayıcısı olan Seeq Corporation, şirketin devam eden Dijital Dönüşüm programının bir parçası olarak operasyonel analitik stratejisini daha da genişletmek amacıyla Saudi Aramco ile bir anlaşmaya vardı.

Anlaşma ile Suudi Aramco mühendislerine ve konu uzmanlarına Seeq'in self servis analitiği, tahmine dayalı modelleme veri analitiği ve görselleştirme araçları sağlayacak.

Seeq yazılımının Aramco'da kullanım örnekleri arasında şunlar yer alıyor:

-Çok fazlı ölçümlerde otomatik hata tespiti
-Katalizör devre dışı bırakma oranı tahmini
-Koklaşma tahmini
-Korozyon oranı analizi
-Petrol Sahası Gelişmiş Proses Kontrolünün otomatik olarak izlenmesi
-Filo çapında varlık izleme
-Sürdürülebilirlik içgörüler için tahmine dayalı analitik modellerini operasyonel hale getirme

"Seeq, veri bilimini gerçekten yaygınlaştırmak için mühendislerimizi ve konu uzmanlarımızı kullanımı kolay analitik araçlarıyla güçlendiriyor. Bunu, organizasyon genelinde operasyonel analitiği ölçeklendirmek için kilit bir unsur olarak görüyoruz” diyor Saudi Aramco Proses ve Kontrol Sistemleri Departmanı Müdürü Walid A. Al-Naeem.

Seeq CEO'su Lisa Graham, “Aramco'nun endüstriyel dijitalleşme girişimleri üzerinde işbirliği yapmak için Crucial Solutions & Services (CSS) ile ortak olmaktan memnuniyet duyuyoruz” diye ekliyor. "Bunu büyük veri, makine öğrenimi ve bilgisayar bilimi yeniliklerinden yararlanarak yapacağız."

CSS'nin Genel Müdürü ve Kurucusu Sulaiman Alzuhair, "Seeq, Saudi Aramco'nun süreç verimliliği, üretim optimizasyonu ve disiplinler arası işbirliğinin yeni seviyelerine ulaşmasına yardımcı olacak" diyor. "Aramco ve Seeq ile yakından çalışmayı dört gözle bekliyoruz."

Seeq kısa süre önce, mevcut yatırımcılar Altira Group, Chevron Technology Ventures, Cisco Investments ve Aramco Ventures'ın katılımı da dahil olmak üzere küresel risk sermayesi ve özel sermaye şirketi Insight Partners tarafından yönetilen 50 milyon dolarlık bir C Serisi finansman turunun tamamlandığını duyurdu. Tur, Seeq'in 2013'teki başlangıcından bu yana toplam finansmanını yaklaşık 115 milyon dolara çıkardı.

Körfez İşbirliği Konseyi içindeki CSS aracılığıyla dağıtıma ek olarak, Seeq, Kuzey Amerika ve Avrupa'daki doğrudan satış organizasyonunu da genişleterek, 25'ten fazla ülkede eğitim ve yeniden satış desteği sağlayan bir sistem entegratörleri ortak ağı aracılığıyla dünya çapında hizmet sağlıyor.

Seeq hakkında daha fazla bilgi almak için : seeq.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers