www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco Etkinlikleri Havacılık Alanında İş Birliğinin Gücünü Vurguluyor

Inspiration through Innovation (İlham veren yenilikler) 2021, Avrupa'da 23 ve 24 Kasım, ABD'de ise 1 Aralık'ta gerçekleşecek etkinliklerle havacılık alanındaki üretimde iş birliğinin ne kadar değerli olduğunu gösterecek.


Teknik iş ortaklarıyla birlikte sunulacak olan etkinlikler, sektörün karşı karşıya olduğu karmaşık sorunlara ve trendlere odaklanırken günümüzdeki en büyük modern sorunların bazılarına hitap eden işlenmiş bileşenlerin gerçek hayattaki gösterimleriyle iş birlikçi çözümleri gözler önüne serecek. Seco'da Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı olan Andreas Fritz, "İş ortaklarımızla iş birliği yaptığımız zaman müşterilerimiz için gerçekleştirdiğimiz gelişimi kutlamak ve göstermek için Inspiration through Innovation (İlham veren yenilikler) etkinliklerini düzenliyoruz. Herkes yenilik yapabilir ancak birlikte çalışarak başarabileceklerimiz, havacılık alanında üretilen bileşenler için olağanüstü bir değer sunuyor," diyor.

Havacılık alanındaki üreticiler, süreçlerini optimize etmek için sürekli olarak yeni ve çözüm odaklı malzemeler aramaktadır. Bu genellikle diğer üretim zorluklarının üstesinden gelmeyi içerir. Çevresel sorunlara daha fazla odaklanılması, sektörü daha verimli tasarımlara doğru yönlendirirken 3D baskı parçaları yeni iş akışları ve süreçler gerektirir.

Seco uzmanlarının deneyimlerinden faydalanan etkinlikler, tüm olasılıkları keşfedebilmek için şirket içi uzmanları ve şirket dışı bilgileri bir araya getiriyor. Aero ITI 2021 etkinliğinde katılımcılar, bu türden yenilikçi iş ortaklıklarının sonuçlarını görme ve iş birliğinin işletmelerini ileriye taşıyacak çözümleri bulmalarına nasıl yardımcı olabileceğini görüşme şansına sahip olacak.

Bu iş birlikçi yaklaşım; titanyum, süper alaşımlar, ham demir çubuklardan üretilmiş alüminyum, dövme ve nete yakın biçimde ekleyerek imal edilmiş parçalar benzeri çeşitli malzemelerin işlenmesinde karşılaşılan zorluklar gibi, hava aracı bileşeni üretimindeki yaygın sorunların çözümü için kullanılacak.

COVID-19 pandemisi nedeniyle çevrimiçi düzenlenen bir önceki Inspiration through Innovation (İlham veren yenilikler) etkinlikleri 5000'den fazla kişinin katılımıyla gerçekleşti ve sektördeki ortaklığın gücünü vurgulayıp sergiledi.

Etkinlikler 23 Kasım ve 24 Kasım tarihlerinde Birleşik Krallık, Fransa ve Almanya'dan düzenlenecek. Ayrıca İber Yarımadası ve Asya-Pasifik'ten kayıt yaptıran kişiler için yerel olarak gerçekleşen sanal oturumlar da olacak. Katılımcılar bu oturumlarda yerel bölgelerindeki Seco uzmanlarıyla belirli konuları görüşebilecek.

Tüm bunları 1 Aralık tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenecek olan bir etkinlik takip edecek.

Daha fazla bilgi almak ve kaydolmak için şu adresi ziyaret edin:
https://event.secotools.com/aeroiti2021

##


Seco Etkinlikleri Havacılık Alanında İş Birliğinin Gücünü Vurguluyor

PR_IMG_Seco Inspiration Through Innovation 2021 Event Aerospace.jpg

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers