www.endustriweb.com
Parker News

Parker'ın yeni bükümlü PTFE teflon hortumu, diğer hortum türlerini gölgede bırakıyor

Hareket ve kontrol teknolojilerinde dünya lideri olan Parker Hannifin, Polymer Hose Division Europe aracılığıyla 2030T-V70CON bükümlü PTFE teflon hortumu piyasaya sürüyor. Bu gelişmiş yeni ürün; aşındırıcı akışkanlar, yüksek basınç, mekanik gerilim, yüksek sıcaklık, korozyon veya UV dâhil olmak üzere çok çeşitli zorlu uygulamalar için idealdir. Diğer hortum türlerinin kapasiteleri zorlanmakta ve bu tür zorluklarla karşılaşıldığında ise hortumlar çoğu zaman arızalanmaktadır.

Parker'ın yeni bükümlü PTFE teflon hortumu, diğer hortum türlerini gölgede bırakıyor

Parker'ın yeni PTFE teflon hortum türü, özellikle gelişmiş tasarımın optimize edilmiş malzemelerle bir araya getirilmesi sayesinde birçok faydalı özellik sunar. Sonuç olarak; enjeksiyon kalıplama makineleri ve lastik presleri gibi endüstriyel makinelerin yanı sıra ulaşım, arazi tipi mobil iş makineleri, motorlar, akışkan transfer ve elleçleme sistemleri gibi en zorlu hortum uygulamaları için bile çözüm, bu hortumlardır.

Tamamen kalifiye olan 2030T-V70CON hortum, çeşitli zor koşullardaki kullanımlara uygun olacak şekilde -70°C ila +230°C arası sıcaklıklara dayanıklıdır. Ayrıca, yeni bükümlü PTFE teflon hortum, aşındırıcı akışkanlar dâhil olmak üzere kimyasallara karşı mükemmel derecede dayanıklıdır ve çok çeşitli zorlu görevler için uygundur.

Bu düşünceler göz önünde bulundurularak, Parker'ın 2030T-V70CON modeli, çok çeşitli akışkanlar için güvenilir performans verileri sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Aslında, yeni bükümlü PTFE teflon hortum; kimyasal maddeler ve gazın yanı sıra hidrolik yağlar, su, hava ve buhara karşı da dayanıklıdır.


Parker'ın yeni bükümlü PTFE teflon hortumu, diğer hortum türlerini gölgede bırakıyor

Bir diğer avantajı, ıslak veya nemli ortamlarda paslanmaya neden olmayan paslanmaz çelik tel örgünün (304 sınıfı) takviye malzemesi olarak kullanılmasıdır. Küçük büküm yarıçapı; montajı kolaylaştırır ve hortumu kıvrılmadan, dar alanlarda kullanıma ideal hâle getirir.

Son olarak, kılıfın tamamı boyunca tek bir bağlantı elemanının preslenmesi sayesinde hortumun montaj işlemi kolay ve güvenlidir.

Parker Polymer Hose Division Europe'un yeni 2030T-V70CON bükümlü PTFE teflon hortumu, iç çapları 6 mm'den (0,25 inç) 32,5 mm'ye (1,25 inç) kadar olan sekiz farklı boyutta mevcuttur.

Daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki adresi ziyaret ede bilirsiniz: https://ph.parker.com/tr/tr/convoluted-ptfe-hose-2030t-v70con

www.parker.com
 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers