www.endustriweb.com
Parker News

PARKER HANNIFIN; ARAZI MAKINELERI VE AĞIR HIZMET TIPI TAŞIMACILIK IÇIN H2 UYUMLU ÜRÜNLERINI ONLINE HIDROJEN ÇALIŞTAYI'NDA TANITACAK

Hareket ve kontrol teknolojilerinde dünya lideri olan Parker Hannifin, 3 Mart 2022'deki Online Hidrojen Çalıştayı 2022'de, arazi makineleri ve ağır hizmet tipi taşımacılık için mevcut en yeni emisyon azaltıcı hidrojen teknolojileri de dâhil olmak üzere çok çeşitli H2 çözümlerini sunacak.

PARKER HANNIFIN; ARAZI MAKINELERI VE AĞIR HIZMET TIPI TAŞIMACILIK IÇIN H2 UYUMLU ÜRÜNLERINI ONLINE HIDROJEN ÇALIŞTAYI'NDA TANITACAK
#how2022: 3 Mart 2022, başlama saati: 00.00 CET

Online Hidrojen Çalıştayı, dünyanın dört bir yanından hidrojen topluluğundaki en iyi H2 uzmanlarının ve kilit aktörlerin bulunacağı, 24 saatlik etkileşimli bir etkinliktir. Bu heyecan verici sanal buluşma, hidrojen pazarındaki 15.000'in üzerinde hidrojen profesyonelini, 100'den fazla dünya standardında uzmanı ve 150'den fazla katılımcıyı bir araya getirecek.

Emisyonları azaltmak, verimliliği artırmak veya bu ya da diğer sektörlerdeki büyüme fırsatlarını yakalamak istiyorsanız etkinlikte Parker'a katılın. Parker'ın hidrojen serisinde vanalar, filtreler, manifoldlar, akışkan kontrolleri, yüksek basınç hortumları, konnektörler, sızdırmazlık ve termal yönetim çözümleri bulunur. Hidrojenle uyumlu bu ürünlerin işletmenize nasıl fayda sağlayabileceğini keşfedin.

Buna ek olarak, Parker Clara M. Moyano, Fabian Brücker ve Robert Airey hidrojen ve malzeme uzmanlarından oluşan bir panele de ev sahipliği yapacak.Uzmanlar, H2 uygulamaları için bileşenlerin ve malzemelerin nasıl seçileceğini anlatacak ve hidrojen bileşenlerinin malzeme bilimi açısından özelliklerini inceleyecek.

Parker Hannifin Instrumentation Products Division Europe'ta, Material Science Innovation Engineer olan Clara Moyano, şunları söyledi: “Hidrojen Konseyi üyesi olan Parker, temiz bir enerji geçişini teşvik etmeye ve daha iyi, daha esnek bir gelecek yaratmaya kendini adamıştır.”

Daha fazla bilgi edinin: https://prker.co/35TpHxO

www.parker.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers