www.endustriweb.com
Fischer Connectors

Fischer Connectors, Fischer MiniMax™ Serisini pim soketli sürüm ile genişletiyor

St-Prex, İsviçre, 10 Kasım 2014 – İtme-çekme tipi dairesel bağlantı parçaları ve kablo bağlantı çözümleri alanında dünya çapında lider olan Fischer Connectors, minyatürleşme trendinde öncülük yapmaya devam ediyor. 2012 yılında Fischer MiniMax™ Serisinin başarılı bir şekilde sunulmasının ardından, Fischer Connectors bu minyatürü yüksek performanslı ve sağlam konnektörlü pim soketli sürümü ile genişletiyor.

Fischer Connectors, Fischer MiniMax™ Serisini pim soketli sürüm ile genişletiyor
Ürün gamının genişlemesi ile birlikte Fischer MiniMax™ Serisi, artık 19 ve 24 pim ayarı ile mevcuttur ve özellikle alan ve ağırlık kısıtlamalarının önemli olduğu alanlarda tasarımcılara daha fazla esneklik sağlamaktadır. Eşsiz güç ve sinyal temasları kombinasyonu içeren piyasadaki yenilikçi ve yüksek yoğunluklu ilk minyatür çözümü daha küçük cihazlar ile daha fazla işlevsellik sunmakta ve toplam maliyeti azaltmaktadır. Bu konnektör; elde kullanılan veya vücut üzerindeki uygulamalar ile kullanıcı dostu olma ve kolay kullanılabilme özelliklerinin zorunlu olduğu alet düzeni ve test ekipmanı için en iyi şekilde uyum sağlamaktadır.

Fischer MiniMax™ Serisinin pim soketli sürümü, kullanıcılar tarafından bir kordon veya kablo üzerine monte edilebilen bağımsız bir konnektör olarak veya önceden kablolanmış eksiksiz bir çözüm olarak bulunmaktadır.

24 pim ayarı 4 güç ve 20 sinyal teması ile mevcut iken, Fischer MiniMax™ Serisinin 19 pim ayarı standart olarak 4 güç ve 15 sinyal teması ve eşsiz bir özellik olarak kullanılan kabloya göre değişmekle birlikte güç kontak sayısını arttırma imkânı içerecektir. Sinyal temasları içerisinde USB güç bağlantıları için 2 adet gelişmiş kontak bulunmaktadır.

Fischer MiniMax™ Serisi üç mandal sistemi ile sunulmaktadır: itme-çekme, vidalı kilit ve çabuk açılan sistem:
En önemli spesifikasyonlar aşağıdaki gibidir:

• Küçük profil: kutu içerisinde 7mm'den daha az
• IPG68 (2m/24h) ile mühürlenmiştir, eşleştirilmiş ve eşleştirilmemiş
• Kırılmaz anahtarlama sistemi 4 Nm torka dayanabilmektedir
• Üst kalıp(over-molded) takımlar 40 kg çekme (kopma) gücüne dayanabilmektedir

Fischer Connectors; Fischer MiniMax™ Serisinin pim soketli sürümünü 11 - 14 Kasım 2014 tarihlerinde Almanya, Münih'de gerçekleşecek olan Electronica fuarındaki salon B3'de bulunan 219 numaralı stantta ön lansmanını gerçekleştirecektir.

Daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin www.fischerconnectors.com/minimax

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers