www.endustriweb.com
13
'14
Written on Modified on
Fischer Connectors, Fischer MiniMax™ Serisini pim soketli sürüm ile genişletiyor
St-Prex, İsviçre, 10 Kasım 2014 – İtme-çekme tipi dairesel bağlantı parçaları ve kablo bağlantı çözümleri alanında dünya çapında lider olan Fischer Connectors, minyatürleşme trendinde öncülük yapmaya devam ediyor. 2012 yılında Fischer MiniMax™ Serisinin başarılı bir şekilde sunulmasının ardından, Fischer Connectors bu minyatürü yüksek performanslı ve sağlam konnektörlü pim soketli sürümü ile genişletiyor.

Fischer MiniMax™ Serisinin pim soketli sürümü, kullanıcılar tarafından bir kordon veya kablo üzerine monte edilebilen bağımsız bir konnektör olarak veya önceden kablolanmış eksiksiz bir çözüm olarak bulunmaktadır.
24 pim ayarı 4 güç ve 20 sinyal teması ile mevcut iken, Fischer MiniMax™ Serisinin 19 pim ayarı standart olarak 4 güç ve 15 sinyal teması ve eşsiz bir özellik olarak kullanılan kabloya göre değişmekle birlikte güç kontak sayısını arttırma imkânı içerecektir. Sinyal temasları içerisinde USB güç bağlantıları için 2 adet gelişmiş kontak bulunmaktadır.
Fischer MiniMax™ Serisi üç mandal sistemi ile sunulmaktadır: itme-çekme, vidalı kilit ve çabuk açılan sistem:
En önemli spesifikasyonlar aşağıdaki gibidir:
• Küçük profil: kutu içerisinde 7mm'den daha az
• IPG68 (2m/24h) ile mühürlenmiştir, eşleştirilmiş ve eşleştirilmemiş
• Kırılmaz anahtarlama sistemi 4 Nm torka dayanabilmektedir
• Üst kalıp(over-molded) takımlar 40 kg çekme (kopma) gücüne dayanabilmektedir
Fischer Connectors; Fischer MiniMax™ Serisinin pim soketli sürümünü 11 - 14 Kasım 2014 tarihlerinde Almanya, Münih'de gerçekleşecek olan Electronica fuarındaki salon B3'de bulunan 219 numaralı stantta ön lansmanını gerçekleştirecektir.
Daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin www.fischerconnectors.com/minimax