www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco, Sanal Etkinlik ve Özel İçerikle Medikal İnovasyonu Destekliyor

Seco ve teknik iş ortakları, 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü Almanca ve 22 Haziran 2022 Çarşamba günü İngilizce ve Mandarin dilinde şirketin ikinci Tıbbi İlham Yoluyla İnovasyon (ITI) sanal etkinliğine ev sahipliği yapacak. İşbirliği ve yenilikten alınan ilham göz önünde bulundurularak düzenlenecek etkinlik, hassas tıbbi üretim mükemmelliğine odaklanacak ve katılımcılara femoral diz implantı işleme gösterimini izleme, optimize edilmiş süreç hakkındaki görüşmelerde yer alma ve sektöre özel seminerlere ve sunumlara katılma fırsatı sunacak.


Medikal üreticilerini daha fazla desteklemek için Seco, Medical ITI etkinlikleri sırasında tanıtılan diz ve kalça implantları gibi gerçek dünyadaki tıbbi parçalara ayrılmış bir dizi teknik ve eğitim içeriği başlattı. Seco web sitesini ziyaret edenler podcast'ler, videolar ve diğer içerikler aracılığıyla medikal üretim endüstrisini şekillendiren en son teknolojiler, trendler ve bireyler hakkında fikir sahibi olacaklar.

Seco ve iş ortakları, Tıbbi Cihazlara yönelik ITI etkinliğine sanal olarak Birleşik Krallık'taki İnovasyon Merkezi konumlarından ev sahipliği yapacak ve bazı pazarlar dünyanın her yerinde fiziksel etkinlikler ve toplantılar düzenleyecek. Dünya çapındaki medikal üreticilerin, etkinlikten sonra kayıt olmaları ve canlı olarak katılmaları veya etkinlik oturumu kayıtlarını talep üzerine görüntülemeleri teşvik edilir.

İnovasyon Merkezi Müdürü Dave Todd, "Uzmanlık temelimiz, global medikal üretim liderleriyle yakın, gerçek dünya iş ortaklıkları üzerine inşa edilmiştir," dedi. ''Medikal üretim süreçlerini yönlendirmek ve geliştirmek için gelişmiş teknolojilerin, araçların, stratejilerin ve bileşen çözümlerinin geliştirilmesinde kararlıyız. ITI etkinlikleri, hem en iyi uygulamaları hem de yeni fikirleri gerçek zamanlı olarak ve talep üzerine sektörle paylaşmamıza olanak sağlıyor."

Seco ve teknik iş ortakları, ITI serisini bu yılın ilerleyen aylarında havacılık ve otomotiv sektörlerine yönelik benzer etkinliklerle genişletmeyi sabırsızlıkla bekliyor.

Daha fazla bilgi almak ve Medikal Cihazlara yönelik ITI 2022'ye kaydolmak için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://event.secotools.com/medicaliti2022

İşbirliklerinden Öğrenilen Değerli Dersler
Seco global iş ortakları ağından faydalanan Inspiration through Innovation, sorun çözme olanaklarını keşfedebilmek için şirket içi uzmanlığı ve şirket dışı bilgileri bir araya getirir. ITI etkinlikleri sırasında katılımcılar bu yenilikçi iş ortaklıklarının sonuçlarını deneyimler ve işbirliğinin işletmelerini ileriye taşıyacak çözümleri bulmasına nasıl yardımcı olabileceğini keşfeder. Bu iş birlikçi yaklaşım, çeşitli üretim sektörü segmentlerinde bulunan mevcut sorunları çözer.


Seco, Sanal Etkinlik ve Özel İçerikle Medikal İnovasyonu Destekliyor
Femoral With Solid End Mills



Seco, Sanal Etkinlik ve Özel İçerikle Medikal İnovasyonu Destekliyor
Hip Shaft

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers